Racii traiesc o zi plina de surprize, de rasfat, de multa afectiune. Aproape ca sunt tinuti pe palme de cei dragi. Nativii Leu fara pereche au mari sanse ca, in sfarsit, sa gaseasca un potential partener. la inaltimea exigentelor lor.

Dragi Fecioare, evitati pe cat posibil stresul astazi, pentru ca, din cauza agitatiei, ati putea avea probleme de sanatate.

Articolul continua dupa recomandari

Balanţele ar putea lua o decizie legata de iertarea unei persoane care le-a gresit si le-a facut sa sufere in trecut.

Scorpionii sunt cu capul in nori si se pot simti usor. agitati in prezenta cuiva de la locul de munca sau din cercul lor de prieteni.

Săgetătorii abia asteapta cateva zile libere pentru a se putea bucura de distractie, de adrenalina, de ceea ce ii face sa simta ca traiesc.

Un mic conflict cu cineva din familie le-ar putea umbri ziua Capricornilor, insa, daca stiu sa lase de la ei, totul se va termina cu bine.

Vărsătorii ascund un secret, un lucru pe care ei si doar ei il stiu, insa care ii face sa simta tot mai multa presiune.

O schimbare de planuri pe ultima suta de metri ar putea interveni in ceea ce Peştii isi imaginau a fi ziua perfecta.

Prea mult timp petrecut la serviciu, dragi Berbeci, va poate face sa va distantati de apropiati fara sa va dati seama de asta.

Un zvon despre o persoana draga ii poate pune pe ganduri pe Tauri, insa o discutie deschisa ar fi cea mai buna idee, inainte de a trage concluzii.

Nici in cazul Gemenilor nu sunt prea roz lucrurile in dragoste. Pot aparea situatii care sa le diminueze increderea in jumatatea lor.