Desi Varsatorii parcurg o perioada favorabila in plan sentimental, azi au tendinta de-a exagera. Tocmai din acest motiv risca sa creeze tensiuni in relatia cu persoana iubita.

Astazi Pestii se simt neglijati si singuri, sau poate ….ca in ultima vreme au fost nevoiti sa se ocupe numai de ceilalti si au uitat de propriile dorinte.

Articolul continua dupa recomandari

In a doua parte a zilei, o veste in legatura cu relatia sentimenta v-ar putea pune pe ganduri dragi Berbeci. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa nu va grabiti sa trageti concluzii.

Azi Taurii au de partea lor astrele din punct de vedere sentimental dar vor avea de pierdut din cauza faptului că le lipsesc aliaţii..

Gemenii sunt putin cam indispusi astazi si au nevoie de o pauza. Este o zi buna pentru pentru a analiza ce ar putea indrepta in relatiile cu cei apropiati.

Racii nu ar trebui sa isi ascunda adevarata personalitate, pentru că va fi cineva care se va îndrăgosti de ea. La cât de irezistibili sunt, azi nu vor putea rămâne singuri.

Intalnire emotionanta pentru nativii zodiei Leu! Astazi va reveni cineva dupa o lunga absenta sau le va da raspunsul la o intrebare pusa cu mult timp in urma.

Fecioarele simt nevoia sa schimbe ceva sau sa inceapa un proiect nou. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si activitatilor casnice.

Dragi Balante chiar daca pot aparea discutii aprinse, sa stiţi ca iubirea pluteste astazi in aer. Asadar astazi este un prilej bun de a petrece timp cu persoana iubita.

Scorpionii vor avea astazi ocazia sa vorbeasca deschis cu fiinta iubita despre o chestiune care le-ar putea face viata mai frumoasa.

Sagetatorii vor incepe ziua cu bine datorita unui cunoscut. Si un simplu zambet le va demostra ca nu toti oamenii sunt tristi si rai.

Iar Capricornii simt nevoia de a face o schimbare importanta in plan sentimental. Este posibil sa intalneasca astazi o persoana care ii va atrage imediat.