Vărsătorii isi impun punctul de vedere intr-o discutie in contradictoriu cu persoana iubita, nu vor nici in ruptul capului sa lase de la ei si foarte bine fac.

Peştii abia asteapta sfarsitul de saptamana. Pregatesc o petrecere surpriza pentru cineva drag si nu mai au rabdare pana la eveniment.

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii i-au cam suparat pe cei din familie cu niste decizii pripite si pot avea ceva discutii aprinse din aceasta cauza.

O zi foarte buna pentru o discutie deschisa cu partenerul de viata, in cazul Taurilor. Ar putea fi vorba chiar de o mutare impreuna.

Gemenii trebuie sa isi aleaga cu mare grija cuvintele in discutiile cu persoana iubita astazi. Relatia cu jumatatea lor sta pe un butoi cu pulbere, din cauza unor gesturi nepotrivite ale lor.

O zi perfecta pentru ca Racii sa isi puna ordine in ganduri. Cineva incearca sa le influenteze deciziile si simt ca e nevoie sa gandeasca mai limpede.

Leii sunt norocosii de astazi in dragoste. Relatia lor pare sa depaseasca norii negri din ultima vreme, iar ei sa redescopere omul de care s-au indragostit.

Fecioarele sunt sfatuite sa dea curs unei invitatii la o cafea ori la un eveniment privat. Au mari sanse ca o persoana cunoscuta acolo sa le faca ochi dulci.

Un sfarsit de saptamana perfect ii asteapta pe nativii Balanţă. Astrele prevad o calatorie departe de casa alaturi de jumatatea lor, unde se vor putea bucura unul de celalalt.

Nu atat de bine stau Scorpionii in plan sentimental. Povestea lor de dragoste spun astrele ca ia o turnura nefericita si este posibila o despartire cu lacrimi.

O calatorie ii asteapta si pe Săgetători. Vor din suflet sa revada o persoana draga si vor face totul sa ajunga la ea, chiar daca vor intampina ceva obstacole.

Capricornii par sa isi regaseasca, in sfarsit, echilibrul sentimental. Au avut parte de o perioada agitata si plina de confuzie, insa de astazi se linistesc apele.