Pe Berbeci ii poate astepta o calatorie in doi, un drum lung unde relatia cu persoana iubita sa devina mai stabila. Ceva mai multa atentie la relatiile cu cei dragi va recomanda astrele, dragi Tauri, mai ales in privinta celei cu partenerul de viata.

Gemenii stiu ca au cateva lucruri de discutat in relatia lor, insa tot asteapta ca persoana iubita sa faca primul pas.

Articolul continua dupa recomandari

Racii simt nevoie de o schimbare urgenta. De o indepartare de la rutina zilnica, fie si pentru doar cateva zile. Iar weekendul ce vine este un prilej perfect pentru asta.

In viata Leilor poate aparea o persoana care sa le ia gandul foarte repede de la cel pe care il au acasa, iar asta sa le dea un sentiment de vinovatie.

Planuri foarte serioase in doi au astazi nativii Fecioară, vorbim aici de o consolidare a relatiei, poate chiar de o mutare impreuna.

Preferatii lui Cupidon sunt astazi nativii Balanţă, in special cei singuri. Si nu doar in dragoste au noroc, ci sunt si foarte populari la evenimente, la petreceri.

Nativii Scorpion pot simti sentimente de singuratate, de teama ca. nu mai au atat de multi oameni in jur ca odinioara. Astrele spun insa ca e o faza trecatoare.

Săgetătorii nu pot sta prea mult intr-un singur loc, asa ca abia asteapta weekendul ca sa zboare undeva sa isi limpezeasca gandurile.

Capricornii decid sa rupa definitiv legatura bolnavicioasa cu o persoana fata de care au sentimente profunde. E vorba de o poveste care nu are niciun viitor.

Vărsătorii trebuie sa fie foarte atentie la lucruri care li se par doar simple coincidente, pentru ca daca le analizeaza mai atent, isi vor da seama ca nu sunt chiar intamplari.

Iar Peştii sunt avertizati sa nu ia in serios chiar orice flirt. Simt nevoia de afectiune, iar un strop de atentie primita i-ar putea induce in eroare.