Pestii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.

Berbecii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist. Dacă se ţin de treabă de acum înainte, îşi vor recăpăta silueta de odinioară.

Articolul continua dupa recomandari

Taurii se bucura de armonie in ceea ce priveste viata afectiva. De aici si bunadispozitie si dorinta de a se implica in tot felul de proiecte.

Gemenii vor avea o zi linistita, fara prea multa agitatie. Ii asteapta si multe vesti bune astazi.

Din cauza stresului, Racii sunt predispuşi la probleme de sănătate. Ar fi recomandat să nu facă eforturi fizice

Pentru Lei se anunta o intalnire de suflet si pot afla noutati care ii vor duce mai aproape de o logodna sau chiar de o casatorie.

Nativii zodiei Fecioarele dau dovadă de întelepciune astăzi. Asadar vor dovedi că sunt mult mai seriosi fată de cum ii percep alte persoane.

Balantelor le merge la superlativ pe toate planurile. In plan afectiv, vor avea parte de momente surprinzatoare, dar placute.

Scorpionii vor avea o zi linistita in plan emotional, iar relatia cu partenerul de viata este una excelenta!

Sagetatorii in schimb încep săptămâna cu probleme în relaţia de cuplu. Trebuie să fie foarte atenţi la cum îşi aleg cuvintele altfel vor starni o furtună.

Pentru Capricorni se anunta o revedere emotionanta, asadar planurile lor se vor schimba radical pentru urmatoarele zile.

Iar Varsatorii vor lasa in urma niste chestiuni care ii impiedicau sa se bucure de prezent. Pun mare pret pe prietenie si relatia cu partenerul de viata si ii incanta micile detalii care fac diferenta.