Vărsătorii sunt sfatuiti sa fie foarte atenti la toate semnele care le apar astazi in cale, pentru ca acestea i-ar putea conduce intr-o directie neasteptat de frumoasa.

Peştii parca sunt numai impotriva persoanei iubite. Refuza planurile in doi, il resping cu orice ocazie, iar comportamentul lor il va distanta pe partener.

Articolul continua dupa recomandari

O intalnire supriza si un cadou binemeritat pentru Berbeci astazi. Persoana iubita nu stie cum sa ii mai faca pe plac.

O zi cu multa incarcatura spirituala pentru nativii Taur. Pot pleca intr-o calatorie de regasire de sine, unde sa gaseaca raspunsuri la multe intrebari care ii macina.

Ziua incepe intr-un mod extrem de agitat pentru Gemeni, insa se va termina foarte placut, cel mai probabil cu o cina in doi.

Dragi nativi Raci, e musai sa faceti ceva pentru a scapa de o persoana negativa din viata voastra. Va declara prietenia sincera, insa are cu totul alte ganduri.

Unde-s doi, puterea creste! Iar Leii stiu foarte bine asta, asa ca apeleaza la ajutorul partenerului de viata intr-o problema mai delicata.

Nativii Fecioară nu isi mai incap in piele de fericire, in plan amoros. Relatia lor merge atat de bine, incat e posibil chiar sa faca marele pas curand.

Dragi Balanţe, chiar daca adevarul este de multe ori dureros, e totusi cea mai buna idee daca vreti sa reparati lucrurile care nu mai merg intre voi si partener.

Scorpionii urmaresc de la distanta pe cineva drag, teama de incertitudine facandu-i sa nu vrea sa isi expuna acum sentimentele.

Săgetătorii trec repede peste orice mica suparare. Ziua poate nu incepe in cel mai placut mod, insa cu siguranta astrele le rezerva surprize in jurul serii.

Un ritm alert astazi pentru Capricorni. Sunt cautati de o multime de persoane, chemati la multe evenimente si nu stiu cum sa se mai imparta.