O zi cu intalniri productive in afaceri astazi pentru Vărsători. Se apropie weekendul, insa acestor nativi le sta gandul tot la munca si la bani.

O zi agitata pentru Peşti, cu sarcini din toate directiile la locul de munca si foarte putin timp sa le duca la capat.

Articolul continua dupa recomandari

Berbecilor le cam pune bete in roate un coleg sau un colaborator. Astrele ii sfatuiesc sa treaa cu vederea, desi vor avea nervii intinsi la maxim.

Taurii stau cam prost la capitolul bani, pentru ca oricat ar incerca. nu reusesc sa se abtina de la cheltuieli.

Gemenii nu se simt apreciati la locul de munca, sentiment ce le poate strica dispozitia pentru intreaga zi.

O calatorie de afaceri se intrevede pentru Raci, de unde se pot intoarce cu rezultate excelente.

Leii pot fi tinta unor glume putin nepotrivite la locul de munca. Astrele le recomanda sa nu plece urechea la rautati si sa dea nastere unui scandal.

De ce nu au ceilalti incredere ei, de ce nativii Fecioară sunt tot mai ambitiosi si hotarati sa mearga pana la capat cu un plan in cariera.

Nativii Balanţă sunt putin cam lenesi. Si nu sunt de condamnat, dat fiind ca se apropie weekendul si tuturor ne sta gandul la relaxare si distractie.

Noroc la bani pentru Scorpioni. Acestor nativi parca le vin venituri din toate directiile, iar castigurile ii vor ajuta enorm sa isi rezolve niste probleme mai vechi.

Unde sfaturile celorlalti nu va inspira prea multa incredere, dragi Săgetători, mergeti pe intuitia voastra si nu veti da gres.

Capricornii pot fi usor mustrati la locul de munca, din cauza unor situatii create de neatentia lor.