Zodiac carieră și bani 7 decembrie 2018. Nativii Gemeni culeg astăzi roadele muncii din ultima vreme, în timp ce Leii au o zi foarte agitată din cauză că ceva nu le iese aşa cum au plănuit.

SAGETATORII au energie si sunt motivati sa termine un proiect mai repede decat ar trebui. Sunt harnici din cale-afara astazi, iar rezultatele vor veni negresit.

Articolul continua dupa recomandari

Zi incarcata si plina de alegeri in plan profesional pentru CAPRICORNI. Isi doresc din suflet o schimbare si cu putina rabdare, astrele spun ca va veni.

VARSATORII trateaza in gluma orice li se spune astazi la serviciu. Si e o atitudine foarte sanatoasa, atat timp cat ii tine cu zambetul pe buze.

Cineva are asteptari foarte mari de la PESTI in plan profesional. O persoana din jur le simte potentialul si vor sa faca din ei cea mai buna varianta a lor.

BERBECII sunt hotarati astazi sa faca o schimbare in plan profesional si pregatesc o mutare importanta. Cred ca merita ceva mai bun si au toate sansele sa obtina asta.

Dragi TAURI, daca nu va simtiti suficient de apreciati la locul de munca, vorbiti deschis despre asta si nu adoptati atitudini care sa lase loc de interpretari.

GEMENII culeg astazi roadele eforturilor depuse la serviciu in ultimele zile. Pe langa o recompensa in bani, v-ati putea alege si cu o importanta lectie de viata.

Criticile celor din jur sunt astazi o adevarata motivatie pentru RACI. Nu pleaca urechea la rautati, ci dimpotriva, se ambitioneaza sa isi faca treaba si mai bine.

LEII si-ar putea face o multime de nervi cu niste acte. Ceva nu le iese conform planului, iar asta ii va tine in priza intreaga zi.

FECIOARELE au atat de multa energie pozitiva, incat cu greu ii vor atinge problemele de la serviciu. Isr buna dispozitie se simte si in performantele lor.

Nativii BALANTA simt ca le pot face astazi pe toate de unii singuri. Sunt de parere ca asa vor avea cele mai bune rezultate si ezita sa colaboreze cu ceilalti.

SCORPIONII scapa ca prin urechile acului de o incurcatura la serviciu. Sunt foarte descurcareti si, ajutati de farmecul lor, vor face fata cu brio la toate.