Ele sunt cele mai cicălitoare femei, în funcţie de zodie. Ar vorbi încontinuu şi îţi caută nod în papură pentru orice. Iar dacă au o nelămurire pentru care nu pot dormi noaptea sunt în stare să te trezească pe tine pentru a răspunde la toate întrebările necesare pentru liniştea lor sufletească.

Gemeni

Articolul continua dupa recomandari

Femeile Gemeni vorbesc atât de mult încât nici nu observă dacă adormi în timpul conversaţiei pentru că sunt foarte concentrate pe ceea ce au de spus. Dacă li se întâmplă ceva grozav sau din contră, devastator, într-o zi, înarmează-te cu răbdare, pentru că vei avea multe de ascultat.

Când vine vorba de treburi casnice devin o forţă supranaturală şi trebuie să ai cumva curaj să laşi un ambalaj pe masă sau o bluză neîmpachetată, după ce fac curăţenie. Sunt foarte cicălitoare şi îţi vor spune de o sută de ori că ele au muncit şi tu nu le respecţi, că lucrurile trebuie să fie la locul lor, nu prin toată casa, etc.

Fecioară

Femeile Fecioară se agită foarte mult şi "toacă totul, mărunt, până la fiecare detaliu", dintr-o dorinţă exacerbată de a se asigura că lucrurile sunt bine puse la punct. Sunt perfecţioniste aşa că dacă planurile nu le merg bine, vor găsi imediat vinovaţi.

Partenerii lor de obicei sunt primii taxaţi pentru nereuşite. Dacă le macină un subiect anume, te poţi aştepta chair şi la 3 dimineaţa să fii trezit şi luat la întrebări pentru că ele nu pot dormi fără să ştie. Astrologii recomandă răbdare şi înţelegere. 

Leu 

Nimeni nu le întrece pe Leoaice când vine vorba de cicăleală. Ce ai mâncat, cât ai mâncat, dacă te-ai îmbrăcat bine, cu ce te-ai îmbrăcat, dacă ai şi o geacă de rezervă în caz că se face frig, cu cine te vezi, dar la ce oră vii, dar unde te duci şi lista poate continua pentru că femeile Leu vor să ştie absolut totul despre tine şi planurile tale, pentru a putea sta liniştite în absenţa ta. 

De obicei femeile aflate în această zodie sunt acele mame care stau de pază noaptea când copilul a ieşit în oraş, pentru a vedea la ce oră se întoarce acasă şi dacă e bine sau acele soţii care stau şi îţi comentează fiecare mişcare.