Dragostea e un sentiment frumos, pe care oricine îl trăieşte cel puţin odată în viaţă. Ei bine, aceste trei zodii se îndrăgostesc lunar, săptămânal chiar, iar pentru ele iubirea e magică şi ar trebui să existe constant. 

Sunt acele persoane care simt fluturi în stomac încă de la prima vedere şi le este de ajuns.

Articolul continua dupa recomandari

Gemeni

Gemenii sunt atât de curioşi încât nu pot rămâne într-o relaţie stabilă. Ei vor iubire constant, nu suportă monotonia şi vor suspans, mister, curiozitate. Sunt acele persoane care te privesc o dată în autobuz şi rămân cel puţin o săptămână cu gândul că poate vă veţi reîntâlni, vă veţi căsători, veţi avea copii şi veţi trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Sau până se plictiseşte.

Capricorn

Capricornii sunt sensibili şi sinceri, puri şi timizi. Sunt acele persoane care iubesc o singură dată şi cred în dragostea la prima vedere. Sunt de părere că este de ajuns o privire pentru a te îndrăgosti etern de cineva şi sunt siguri că e nevoie doar de atât pentru a recunoaşte aprtenerul perfect pentru întreaga viaţă. 

Peşti 

Intriga îi face pe Peşti să fie extrem de spontani, chiar dacă în general le place să analizeze toate opţiunile, să fie siguri la fiecare pas şi să nu aibă parte de surprize. Nu au nevoie de luni întregi pentru a se îndrăgosti de cineva, e de ajuns o privire, o frază, un semn. Vor şti imediat dacă are rost să îşi asume continuitatea unei conversaţii sau să meargă mai departe cu viaţa lor.