Previziunile zilei, 16 septembrie 2018. Iată ce au pregătit astrele pentru astăzi:

Nativii Fecioară consideră că nu au petrecut de multă vreme o seară numai cu familia, aşa că exact asta vor face. Fie că se vor uita la filme, fie că vor ieşi în oraş, atmosfera va fi una de vis.

Articolul continua dupa recomandari

Balanţele sunt mult prea relaxate astăzi ca să le supere ceva. Lucrurile nu merg chiar cum şi-ar fi dorit, dar asta nu le opreşte să zâmbească şi să se simtă bine.

Dragi Scorpioni pentru voi este un moment plin de oportunităţi şi mari şanse de reuşită în plan profesional. Vă veţi remarca şi veţi lega noi relaţii imprtante pentru viitorul vostru.

Drumul Săgetătorilor va fi presărat de succes. Vor reuşi să depăşească orice obstacol şi să îşi umple portofelul.

Capricornii sunt plini de energie şi nu stau locului o clipă. Chiar dacă este weekend ei îşi investesc toate resursele în proiectele profesionale ce nu mai suportă amânare.

Chiar dacă obiectivele voastre par ireale, ele sunt mai aproape de a fi realizate ca niciodată dragi Vărsători. Nu trebuie decât să alegeţi din o mie de dorinţe una cu adevărat importantă. Se va împlini cu siguranţă.

Pestii vor pleca într-o scurtă drumeţie alături de prieteni, însă nu este cazul să se suprasolicite, organismul lor are mare nevoie de odihnă.

Berbecii au cam mult timp liber la dispoziţie şi se gândesc să facă ceva împreună cu prietenii. Poate fi vorba despre o ieşire în oraş sau o petrecere chiar la ei acasă

Taurii sunt foarte relaxaţi şi îşi propun ca astăzi să nu lase pe nimeni şi nimic să le tulbure liniştea.

După câteva zile de agitaţie, Gemenii vor doar să se odihnească şi să se răsfeţe cu ceva special alături de familie.

Relaţia Nativilor Rac cu partenerul de viaţă decurge minunat. Tot ceea ce vor face astăzi stă sub semnul iubirii şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Iar Leii au de gand să plece într-un loc liniştit, unde să nu îi deranjeze nimeni şi unde sa vor putea odihni în voie.