Horoscop 14 mai 2018. Noi proiecte la locul de muncă, planuri de viitor şi oportunităţi apărute peste noapte. Se anunţă un început de săptămână în forţă pentru mulţi nativi ai zodiacului, în special pe partea profesională. 

Horoscop 14 mai Taur

Articolul continua dupa recomandari

Săptămâna începe cu o propunere interesantă pentru Tauri. Este vorba despre un proiect pe termen lung care va atrage siguranţa materială pe care şi-o doreau.

Horoscop 14 mai Gemeni

Nici Gemenii nu se lasă mai prejos. Ei îşi fac planuri de viitor, se dovedesc a fi extrem de practici şi dispun de tot ce au nevoie pentru a face pe plac persoanei iubite.

Horoscop 14 mai Rac

Racii sunt foarte încrezători în forţele proprii. E un lucru bun, dar astăzi ar fi bine să ţină cont şi de părerile celor din jur.

Horoscop 14 mai Leu

Leilor li se recomandă doar atât: să nu se gândească de două ori! Orice oportunitate care apare în viaţa profesională este binevenită.

Horoscop 14 mai Fecioară

Pentru nativii Fecioară, ziua începe foarte bine. Încă de la primele ore primesc veşti legate de rezultatele muncii depuse în ultimul timp. O sumă frumoasă de bani îi poate intra în cont sau se pot alege cu o promovare.

Horoscop 14 mai Balanţă

Moment favorabil pentru Balanţe, dacă şi-au propus să înceapă o activitate nouă care implică multă responsabilitate. Farmecul personal şi intuiţia sunt de partea lor.

Horoscop 14 mai Scorpion

Familia este foarte importantă pentru Scorpioni astăzi. Apar ceva probleme şi discuţii neplăcute, cărora le vor face faţă doar cu răbdare şi înţelegere.

Horoscop 14 mai Săgetător

Săgetătorii sunt binedispuşI şi vor atrage cu uşurinşă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii vor reuşi să îşi facă nişte prieteni noi.

Horoscop 14 mai Capricorn

Nu-i uşor să fii nici în pielea Capricornilor astăzi. La locul de muncă sunt solicitaţi din mai multe direcţii, iar acasă, partenerul de viaţă se dovedeşte a fi, dintr-odată, foarte cicălitor.

Horoscop 14 mai Vărsător

Deşi este luni, pentru Vărsători weekend-ul continuă. Au tot dreptul să se odihnească după eforturile depuse în ultima vreme.

Horoscop 14 mai Peşti

Pentru Peşti se anunţă o zi încărcată. Vor avea multe drumuri de făcut, însă, la finalul zilei vor fi bucuroşi că au rezolvat toate obligaţiile exemplar.

Horoscop 14 mai Berbec

Gata cu excesele pentru Berbeci! Weekend-ul s-a terminat, este momentul să îşi reia activităţile şi stilul de viaţă sănătos.