Horoscopul zilei 5 octombrie 2018. Nativii unei zodii află astăzi că au tras lozul cel mare şi asta aduce cu sine un câştig important.

Horoscop 5 octombrie 2018 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Dragi Berbeci, persoanele din trecut apar din nou în viaţa voastră. Intuiţia vă ajută însă să vă daţi seama cine vă este prieten cu adevărat şi cine vă caută doar pentru că ar avea nevoie de ajutorul vostru.

Horoscop 5 octombrie 2018 Taur

Taurii dau curs invitaţiei unor prieteni şi vor merge, cel mai probabil, la o piesă de teatru sau la film. De mult timp nu s-au mai simţit atât de bine.

Horoscop 5 octombrie 2018 Gemeni

Dragi Gemeni, partenerul de viaţă vă acaparează cu gesturi tandre şi declaraţii de iubire. Vă vor prinde bine aceste clipe în compania sa şi vă vor umple de energie.

Horoscop 5 octombrie 2018 Rac

Pentru Raci urmează o perioadă agitată, dar şi plină de voie bună. Se vor întâlni cu oameni dragi şi vor sta ore în şir de vorbă.

Horoscop 5 octombrie 2018 Leu

Leii vor fi motorul unui proiect important la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum vor lua startul, de aceea trebuie să fie convingători.

Horoscop 5 octombrie 2018 Fecioară

Perseverenta este cuvântul cheie pentru Fecioare. Nu se dau bătute şi vor obţine tot ceea ce îşi doresc, chiar dacă la prima vedere pare imposibil.

Horoscop 5 octombrie 2018 Balanţă

Ziua de vineri le poate aduce Balanţelor schimbări benefice, dar asta doar dacă sunt atente la tot ceea ce se întâmplă în jur şi acţionează rapid. De data asta norocul şi-l vor face singure.

Horoscop 5 octombrie 2018 Scorpion

Scorpionii se vor lăsa duşi de val şi vor da dovadă de curaj în plan profesional, iar această atitudinea îi poate duce mai aproape de succes.

Horoscop 5 octombrie 2018 Săgetător

Deşi este ultima zi lucrătoare a săptămânii Săgetătorii sunt plini de energie şi dornici de muncă. Nici colegii nu înţeleg de unde au atâta poftă de viaţă.

Horoscop 5 octombrie 2018 Capricorn

Capricornii au tras lozul cel mare pentru că astăzi vor primi o informaţie care îi va ajuta să îşi îmbunătăţească starea materială.

Horoscop 5 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorii se simt excelent în compania prietenilor, dar refuză cu îndârjire să cunoască şi persoane noi. Experienţele anterioare i-au făcut să conştientizeze că au nevoie de stabilitate.

Horoscop 5 octombrie 2018 Peşti

Nativii Peşti vor avea parte de o zi liniştită alături de persoana iubită. O plimbare în parc poate fi soluţia ideală pentru a încheia o zi frumoasă.