Horoscopul zilei de 5 august spune că pentru unele zodii se întrevede o zi deosebită în plan sentimental. Alţi nativi trebuie să se pregătească însă şi de cheltuieli, dar necesare, pentru că se pregătesc de cumpărături.

Iată previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop Berbec

Ziua de duminică îi va prinde pe Berbeci pe drumuri. Aceşti nativi s-au hotărât să îşi viziteze rudele şi prietenii.

Horoscop Taur

Taurii dispun de o sumă de bani pe care sunt dornici să o cheltuie. Aşadar astăzi îşi vor petrece ziua la cumpărături.

Horoscop Gemeni

Se ştie deja despre Gemeni că sunt cei mai glumeţi nativi, iar astăzi pot exagera cu rasul şi cu voia bună, tocmai de aceea unele persoane se vor simţi 

Horoscop Rac

Iar Racii au pus la cale o petrece alături de câţiva prieteni, dar planurile le vor fi date peste cap din cauza unui intrus.

Horoscop Leu

Leii ar trebui să petreacă mai mult timp pe acasă, altfel vor avea parte de unele discuţii aprinse. 

Horoscop Fecioară

Fecioarele în schimb vor avea parte de o dimineaţă deosebită. Multă linişte în jurul lor, iar persoana iubită le pregăteşte o surpriză.

Horoscop Balanţă

Originalitatea nativilor Balanţă îşi spune cuvântul astăzi. Aceştia nu vor ţine cont de părerile celor din jur şi se vor comporta exact aşa cum vor simţi, ceea ce le va oferi o stare de bine.

Horoscop Scorpion

Se anunţă o etapă nouă în plan sentimental pentru Scorpioni. Fie vor cunoaşte pe cineva sau vor reîmprospăta relaţia pe care o au acum. 

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor încheia săptămâna cu o zi plină, însă răbdarea de care dau dovadă le va fi de mare ajutor.

Horoscop Capricorn

Capricornii afişează o relaxare care nu le stă în obişnuinţă. Fie se pregătesc de o vacanţă, fie îşi ocupă mintea cu diverse activităţi foarte plăcute, care îi ajută să viseze şi să se detaşeze de probleme.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor fi irascibili astăzi din cauza schimbărilor de program. Dacă nu-şi vor tempera nervii vor sfârşi ziua cu mai puţini prieteni.

Horoscop Peştii

Şi Pestii vor fi cam nervoşi astăzi din cauza stresului acumulat în ultima vreme. Ar trebui să-şi facă timp pentru o plimbare în parc.