Varsatorii sunt foarte bine aspectati in plan financiar, asta, spre deosebire de tauri. Nativii Scorpion tind să fie mult prea impulsivi.

Dragostea - şi banii în cazul unor nativi, plutesc în aer, însă, pentru Fecioare, sfatul astrelor este să fie atente la părerile prietenilor. Există riscul ca unul dintre ei să vă saboteze intenţionat, lucru pe care îl puteţi evita doar dacă vă analizaţi cercul de prieteni.

Articolul continua dupa recomandari

Balanţele ar trebui să evite conflictele astăzi. Mai ales că weekend-ul vine pe un val de pozitivitate, iar călătoriile v-ar putea completa perfect vara care aproape s-a terminat.

Nativii Scorpion tind să fie mult prea impulsivi. Dacă o persoană vi se pare că s-a comportat nepotrivit, încercaţi să îi înţelegeţi motivele înainte de spune ceva dureros.

Pe mulţi Săgetători prietenii îi vor inspira să-şi depăşească anumite limite. Fie vor începe o nouă dietă sau se vor concentra pe partea spirituală alegând un curs de dezvoltare personală sau.de ce nu, de yoga.

Capricornii se pot aştepta la un succes răsunător pe plan. sentimental. Este weekend, aşa că o întâlnire romantică poate ţine chiar şi două zile. Iar fostele iubiri ar putea reintra în viaţa voastră.

Vărsătorii sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar. Puteţi cumpăra chiar şi un bilet la loterie şi să vă încercaţi norocul. Iar în a doua parte a zilei, astrele vă recomandă să le faceţi o vizită prietenilor.

Pentru Peşti ziua poate începe cu întrebări din partea persoanei iubite sau chiar a unui partener de afaceri. Aveţi încredere în instinctele voastre şi evitaţi răspunsurile care vă pot compromite.

Berbecii nu ar trebui să rezolve problemele altora - afacerile pot aştepta. În schimb, planurile cu familia le puteţi pune în capul listei, iar surprizele nu ar trebui să lipsească.

Nativii Taur pot primi veşti negative legate planul financiar sau cel familial. Nu încercaţi să rezolvaţi problemele în grabă. Mai bine analizaţi situaţia cu atenţie şi găsiţi soluţii durabile.

Mulţi Gemeni vor fi răsfăţaţi cu cadouri şi veşti bune. Dacă aveţi probleme financiare, astrele spun că pot dispărea ca prin minune.

În schimb, Racii, pot fi destabilizaţi de comportamentul unor persoane pe care le admiră. Încercaţi ca asta să nu vă influenţeze atitudinea pe care o aveţi cu ceilalţi şi să apelaţi la diplomaţie.

Iar Leii pot primi vizite neaşteptate. Încercaţi să fiţi ospitalieri şi, poate, în a doua parte a zilei o surpiză vă va aduce zâmbetul pe buze.