Taurii sunt mai indrazneti ca niciodata! Au curajul sa faca ei primul pas pentru a stabili o legatura cu cineva nou cunoscut care le-a cam luat ochii.

Vărsătoriipot fi pusi sa faca o alegere intre prieteni si persoana iubita. O situatie extrem de delicata, presarata cu gelozii si invidii le da batai de cap astazi.

Articolul continua dupa recomandari

Ceva mai norocosi sunt Peştii, care parca nu mai termina de sarbatorit Ziua Indragostitilor. Se anunta o duminica perfecta alaturi de persoana iubita.

Sfarsitul saptamanii vine cu relaxare totala pentru Berbeci. Acesti nativi petrec timp in sanul familiei, printre prieteni si facand numai ce le este pe plac.

Taurii sunt mai indrazneti ca niciodata! Au curajul sa faca ei primul pas pentru a stabili o legatura cu cineva nou cunoscut care le-a cam luat ochii.

Dragi Gemeni, chiar daca este foate greu, e musai sa incercati sa lasati in urma o amintire foarte urata, care nu va lasa sa va bucurati de ceea ce aveti in prezent.

O zi plina de energie pozitiva se anunta pentru nativii Rac. Persoana iubita sau prietenii le organizeaza o surpriza, pentru a le sarbatori o reusita de care sunt foarte mandri.

Relatia Leilor cu jumatatea lor pare sa intre intr-o etapa mult mai serioasa si mai asezata, dupa indelungi discutii si provocari. Se pare ca tensiunea din ultima vreme le-a prins de minune in viata de cuplu.

Ceva sau cineva ii face pe nativii Fecioară sa fie foarte. aroganti si nesuferiti cu cei din jurul lor. Simt ca cineva le-a gresit si au tendinta sa se inchida in ei, sau chiar sa se razbune.

Balanţele sunt deranjate de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie si nu vor ezita sa spuna asta pe sleau. Lipsa de diplomatie insa le poate aduce regrete mai tarziu.

Scorpionii reusesc, in sfarsit, sa iasa din starea de amorteala in care au intrat. Incep sa isi faca planuri si sa isi doreasca sa socializeze mai mult.

Spgetătorii simt ca trebuie sa ia o decizie in viata sentimentala. Ceva ii tine pe loc si nu le permite sa evolueze, asa ca pentru viitorul lor, trebuie sa taie raul de la radacina.

Capricornii adora sa traiasca in incertitudine in ce priveste dragostea, pentru ca asta ii face sa. simta ca traiesc. Si au alaturi partenerul perfect pentru a le da doza de adrenalina de care au nevoie.