Sansa in dragoste le surade astazi Berbecilor singuri. Sunt favoritii astrelor in plan sentimental si au mari sanse sa isi gaseasca pereche.

Capricornii au parte de o zi in doi asa cum nu au mai avut de mult timp. Partenerul pare ca incearca sa ii imbune, dat fiind ca au fost ceva tensiuni intre ei.

Articolul continua dupa recomandari

Este o zi excelenta pentru Vărsător sa incerce lucruri noi, sa cunoasca alti oameni, pentru ca acesti nativi simt nevoia sa iasa din rutina.

Peştii ar putea intra intr-o situatie care sa ii lase muti de uimire pe ceilalti. Este posibil sa aiba mai tarziu nevoie de ajutorul unor prieteni, ca sa revina pe linia de plutire.

Sansa in dragoste pentru nativii Berbeci. fara pereche. Astrele va favorizeaza astazi in plan sentimental, asa ca dati curs invitatiilor la evenimente si nu va sfiiti sa fiti in centrul atentiei.

Pe Tauri ii macina o situatie mai veche, pe care nu au rezolvat-o la timp. E posibil chiar sa fie vorba de niste sentimente din trecut.

Si Gemenii s-ar putea confrunta cu un val de nostalgie, de amintiri legate de o persoana la care au tinut foarte mult. O veste despre aceasta ii poate da peste cap.

Racii incearca sa ia o decizie de viitor in privinta relatiei lor. Simt ca asteptarea nu duce nicaieri, asa ca vor sa puna piciorul in prag.

O stare de apasare, de neliniste in viata de cuplu a Leilor. Este o tensiune maxima intre ei si persoana iubita, insa niciunul nu indrazneste sa faca primul pas. In final, unul dintre ei va rabufni.

Daca ieri Fecioarele se temeau de o marturisire, ei bine, astrele prevad astazi ceva certuri, gelozii si un secret. de care nu sunt prea mandri.

Nativii Balanta pot initia o discutie sau o invitatie catre o persoana de sex opus, insa raspunsul s-ar putea sa ii dezamageasca.

Scorpionii traiesc un sfarsit de saptamana foarte. spiritual. Sunt impacati cu sine si vor sa imparta starea de bine cu cei dragi lor, simtind nevoia sa le multumeasca pentru multe lucruri.

Săgetătorii sunt incapatanatii zodiacului astazi si greu greu vor accepta o alta opinie decat a lor. Asta le poate aduce certuri mari cu persoana iubita.