Horoscop dragoste 9 iulie 2019. O persoană apare astăzi în viaţa ta simţi nevoia de o schimbare importantă în plan sentimental, fiind vorba de atracţie la prima vedere. 

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii simt nevoia de a face o schimbare importanta in plan sentimental. Este posibil sa intalneasca astazi o persoana care ii va atrage imediat.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Taur

Si Taurii simt nevoia sa schimbe ceva sau sa inceapa un proiect nou. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si activitatilor casnice. 

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, chiar daca pot aparea discutii aprinse, sa stiti ca iubirea pluteste astazi in aer. Asadat astazi este un prilej bun de a petrece timp cu persoana iubita.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Rac

Racii vor incepe ziua cu bine datorita unui cunoscut. Si un simplu zambet le va demostra ca nu toti oamenii sunt tristi si rai.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Leu

Intalnire emotionanta pentru nativii Leu! Astazi va reveni  cineva dupa o lunga absenta sau le va da raspunsul la o intrebare pusa cu mult timp in urma.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Fecioară

Fecioarele vor avea astazi ocazia sa vorbeasca deschis cu fiinta iubita despre o chestiune care le-ar putea face viata mai frumoasa.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Balanţă

Desi Balantele parcurg o perioada favorabila in plan sentimental, azi au tendinta de-a exagera. Tocmai din acest motiv risca sa creeze tensiuni in relatia cu persoana iubita.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Scorpion

Astazi Scorpionii se simt neglijati si singuri, sau poate ca in ultima vreme au fost nevoiti sa se ocupe numai de ceilalti si au uitat de propriile dorinte. 

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Săgetător

In a doua parte a zilei, o veste in legatura cu relatia sentimenta v-ar putea pune pe ganduri dragi Sagetatori. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa nu va grabiti sa trageti concluzii.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Capricorn

Azi Capricornii au de partea lor toate sansele din punct de vedere sentimental dar vor avea de pierdut din cauza faptului că le lipsesc aliatii.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Vărsător

Varsatorii sunt putin cam indispusi astazi si au nevoie de o pauza. Este o zi buna pentru introspectie si pentru a analiza ce ar putea indrepta in relatiile cu cei apropiati.

Horoscop dragoste 9 iulie 2019 Peşti

Nativii Pesti nu ar trebui sa isi ascunda adevarata personalitate, pentru că va fi cineva care se va îndrăgosti de ea. La cât de irezistibili sunt, azi nu vor  putea rămâne singuri.