Horoscop dragoste 16 mai 2019. O zi în care surprizele sentimentale se ţin lanţ şi o călătorie de afaceri devine un voiaj amoros de neuitat.

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii vor avea o zi plina de satisfactii in plan sentimental. Acestea ii vor ajuta sa se mai detaseze de stresul cotidian.

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Taur

Taurii reuşesc sa îmbine foarte bine plăcutul cu utilul. Astfel că ar putea pleca într-o călătorie de afaceri alături de persoana iubită.

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Gemeni

Gemenii sunt hotărâţi să abordeze într-un mod mai diferit relaţiile cu cei din jur. Ar putea să devină mai critici decât de obicei şi mai vigilenţi.

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Rac

Racii nu au dispoziţia necesara de a intra în contact cu mulţi oameni. Aşa că vor simţi nevoia să stea mai mult singuri. 

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Leu

Leii vor avea o zi incarcata. Agitatia din timpul zilei va fi inlocuita pe seara cu multa relaxare.

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Fecioară

Fecioarele vor avea parte de dezbateri aprinse in anturajul apropiat. Nu e cazul sa se agite, vor afla lucruri folositoare pentru ei insisi. 

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Balanţă

Balantele petrec momente de neuitat astazi alturi de cei dragi. Energia lor este la limita superioara asa ca vor avea o zi pe cinste. 

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Scorpion

Scorpionii vor cauta nod in papura celor din jur si nu e de mirare ca anumite persoane se vor simti lezate de aceasta atitudine.

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Săgetător

Sagetatorii au asteptari mult prea mari de la cei din jur si nu iau in calcul si un eventual esec in lucrarile demarate.

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Capricorn

Capricornii se dedica intru totul vietii de familie. Vor lasa deoparte treburile profesionale si vor rezolva problemele casnice.

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Vărsător

Varsatorii stiu cum sa raneasca persoanele care le fac rau. Ar face bine sa nu-si consume energia pentru astfel de lucruri. 

Horoscop dragoste 16 mai 2019 Peşti

Pestii se bucura de liniste in plan sentimental si asta pentru ca lucrurile evolueaza cum nu se poate mai bine.