Horoscop dragoste 11 aprilie 2019. O surpriză uriaşă s-ar putea să îţi schimbe viaţa, astăzi, aşa că nu refuza nicio invitaţie, mai ales dacă eşti singur.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

BERBECII ar putea avea parte de o marturisire neasteptata. O persoana pe care o cunosc de ani buni ar putea avea pentru ei sentimente mai profunde decat o prietenie. 

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Taur

Surprize frumoase ii pot astepta astazi si pe TAURI, mai ales pe nativii singuri. Astrele le recomanda sa dea curs tuturor invitatiilor.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Gemeni

Si GEMENII sunt pusi pe fapte mari in plan sentimental. Pentru multi dintre ei, monotonia intr-o relatie este insuportabila, asa ca sunt in cautare de lucruri noi.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Rac

Principala preocupare a nativilor RAC este spiritualitatea astazi. Cauta echilibru si pace cu ei insisi.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Leu

Nu atat de bine stau si LEII in dragoste, insa. Ceva, cineva le-a distras atentia de la persoana iubita in ultimele zile, iar aceasta ar putea simti schimbarea imediat.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Fecioară

FECIOARELE sunt decise sa elimine din viata lor orice le aduce o stare negativa. Ar putea avea un conflict cu un prieten cu care relatia... nu mai este ca odinioara.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Balanţă

Si BALANTELE adopta o atitudine usor radicala astazi. Nu procedeaza insa corect fata de toti cei din jur, riscand astfel sa piarda oameni la care tin.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Scorpion

SCORPIONII sunt rasfatati peste masura. Si de partenerul de viata si de cei din familie. Au avut putin de suferit de curand, iar acum cei dragi incearca sa ii protejeze.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Săgetător

Dupa lungi suparari ca nimic nu le iese asa cum isi doresc, soarele ar putea rasari, in sfarsit si pe strada SAGETATORILOR, care pot cunoaste o persoana foarte speciala.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Capricorn

CAPRICORNII au gresit cu ceva fata de cel de langa ei, iar acum nu stiu ce sa mai faca sa ii reintre in gratii.

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Vărsător

VARSATORII decid sa se bucure din plin de ce le rezerva prezentul, fara sa mai faca tot felul de planuri de viitor. 

Horoscop dragoste 11 aprilie 2019 Peşti

Iar pe nativii PESTI  ii asteapta planuri de calatorie, o previziune perfecta, pentru ca nu au altceva in cap zilele acestea, decat distractie si relaxare.