De-a lungul vieţii, oamenii vor fi întotdeauna în căutarea fericirii. Unii consideră că banii le aduc împlinirea, alţii aşteaptă să îşi găsească sufletul-pereche. În timp ce anumite zodii îşi planifică încă din copilărie nunta de vis, altele nici nu vor să audă. 

Aceşti trei nativi preferă solitudinea, ori pur şi simplu nu vor să îşi asume un angajament "etern". 

Articolul continua dupa recomandari

Gemeni 

Nativii Gemeni sunt curioşi, energici, dar se plictisesc imediat. Vor să cunoască lumea, să fie liberi, fără restricţii. De altfel, ei prin libertate îşi găsesc fericirea, motiv pentru care ideea unei căsnicii monotone nu le surâde deloc. Nu îşi văd locul închişi într-o bulă continuă din care să nu poată scăpa niciodată.

Îşi doresc un partener la fel de energic şi curios, alături de care să fugă în lumea întreagă şi să se distreze, să cunoască, să înveţe. Nu au nevoie de un act pentru a-şi recunoaşte iubirea. Pentru Gemeni faptele contează mai mult decât o foaie de hârtie, iar sufletul lor pereche trebuie să înţeleagă acest lucru şi să nu îi preseze. 

Vărsător

Nativii Vărsător consideră nunta un eveniment mult prea pompos şi fals pentru spiritul şi firea lor de a fi. Un astfel de nativ nu îşi va pregăti îndelung nunta, nu va purta o rochie lungă, fastuoasă ori un costum sclipitor care ar atrage toate privirile. Nu va avea sute de invitaţi.

Dacă îşi vor găsi sufletul pereche, cel mai probabil cei aflaţi sub acest semn zodiacal îşi vor anunţa câţiva prieteni şi vor fugi la mare ori la munte unde vor dansa, vor cânta şi vor "marca momentul". Pentru ei nu contează oficializarea iubirii, este de ajuns să ştie şi să simtă ei. De altfel, ar însemna să îşi asume cu adevărat un legământ pentru care ar putea să fie nepregătiţi şi pe care să îl regrete mai târziu. 

Peşti 

Peştii preferă solitudinea. Neîncrederea în propria persoană ori în cei din jur îi fac să păstreze distanţa şi să nu îşi ofere inima prea uşor. Nu cred în iubire veşnică şi nici în suflete pereche, motiv pentru care căsătoria nu intră în discuţie. Aceşti nativi au alte principii alte dorinţe.

Îşi doresc să se dezvolte cât pot de mult în plan financiar şi personal, vor să înveţe, să descopere, să cunoască oameni noi şi obiceiuri diferite. Nu pot accepta o viaţă monotonă cu un serviciu plictisitor şi istovitor, iar pentru ei acest lucru necesită timp pe care vor să îl dedice doar propriei persoane. Ar putea suna egoist, însă fiecare are dreptul la fericirea sa.