Horoscop 25 aprilie 2018. Fecioarele sunt binedispuse şi încep să culeagă roadele muncii
Ar putea primi multe aprecieri sau chiar recompense.

Gemenii ar putea să înceapă să-şi facă planuri pentru o mică vacanţă, iar Balanţele simt nevoia să stea în preajma persoanei iubite...Au avut ceva conflicte, iar acum simt nevoia de împăcare.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 25 aprilie 2018 Berbec

Optimismul Berbecilor ar putea fi dat peste cap de un conflict mai vechi...E recomandat să nu se lase dominaţi de nervi pentru că totul...se va rezolva cu calm!

Horoscop 25 aprilie 2018 Taur

Ziua Taurilor ar putea fi destul de lejeră! Astăzi...aceşti nativi posibil să refuze să-şi asume mari responsabilităţi sau să facă vreun comprmis...

Horoscop 25 aprilie 2018 Gemeni

Gemenii ar putea să înceapă să-şi facă planuri pentru o mică vacanţă...Nu le mai rămâne decât să facă rost de bani.. pentru a putea pleca..

Horoscop 25 aprilie 2018 Rac

Vă puteţi baza fără probleme pe Raci! Sunt siguri pe ei şi pe ceea ce fac şi se vor bucura de rezultate excelente!

Horoscop 25 aprilie 2018 Leu

Deşi Leii au idei cu mult potenţial astăzi...au tendinţa de a fi destul de rezervaţi. Ar fi bine să iasă din carapace şi să le pună în practică cât mai repede!

Horoscop 25 aprilie 2018 Fecioară

Ocazie de zile mari pentru Fecioare! Ar putea primi o sumă de bani...ca recompensă la munca depusă în ultima vreme..

Horoscop 25 aprilie 2018 Balanţă

Balanţele simt nevoia să stea în preajma persoanei iubite...Au avut ceva conflicte, iar acum simt nevoia de împăcare.

Horoscop 25 aprilie 2018 Scorpion

Scorpionii sunt puşi pe ceartă...cu greu veţi ajunge la un consens cu ei...Pentru a evita disputele, mai bine nu intraţi în discuţii contradictorii cu ei!

Horoscop 25 aprilie 2018 Săgetător

În schimb, Săgetătorii stau în banca lor..şi nu se implică în situaţii care nu-i privesc...De aceea se vor înţelege bine cu toată lumea şi se vor bucura de atenţie!

Horoscop 25 aprilie 2018 Capricorn

Şi Capricornii vor fi binedispuşi...sunt puşi pe şotii de la primele ore...însă...prea multă distracţie...poate atrage sancţiuni din partea şefilor. 

  • Citeşte şi Horoscop aprilie 2018. Leii vor avea noroc cu carul, iar Vărsătorii își vor găsi "sufletul pereche"

Horoscop 25 aprilie 2018 Vărsător

Există mari şanse ca Vărsătorii să piardă oportunităţi pentru că tind să fie retinceţi la tot ce este nou...Ar fi bine ca înainte să refuze o propunere..să pună totul în balanţă... şi să vadă ce cântăreşte mai mult: pierderea sau câştigul?

Horoscop 25 aprilie 2018 Peşti

Punctul slab al Peştilor poate fi sensibilitatea excesivă...Dacă se simt trişti, ar fi bine să nu se închidă în ei, ci să iasă în oraş sau să petreacă mai mult timp cu persoana iubită.