Horoscopul zilei 16 iulie 2018. Cu gândul la o nouă cunoştinţă, banii sunt cheltuiţi fără cap, în vreme ce o persoană care a mai trădat, o face din nou.

Horoscop 16 iulie 2018 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Nativii zodiei Berbec sunt puşi pe fapte mari. Îşi vor concentra atenţia pe obţinerea unui lucru mult aşteptat şi dorit de ei.

Horoscop 16 iulie 2018 Taur

Taurii încearcă să-şi păstreze calmul şi caută să rezolve cât mai elegant o problemă de ordin sentimental.

Horoscop 16 iulie 2018 Gemeni

Iar Gemenii încep săptămâna în forţă şi dispun de atâta energie încât nu se mai recunosc. Sprea seară îi prinde puţin melancolia, dar din fericire nu durează mult.

Horoscop 16 iulie 2018 Rac

Racii trebuie să păstreze discreţia. Presiunile din plan profesional îi pot împinge să reacţioneze zgomotos şi să facă imposibilă colaborarea cu un coleg.

Horoscop 16 iulie 2018 Leu

Leii ar putea primi astăzi o ofertă tentantă privind un nou job. Chiar dacă le place unde lucrează, n-ar trebui să refuze imediat. Mereu este loc de mai bine!

Horoscop 16 iulie 2018 Fecioară

Fecioarele simt nevoia să facă economii, dar astăzi nu vor pune niciun ban deoparte. Sunt cu gândul la o persoană pe care au cunoscut-o zilele trecute şi fac greşeli care-i vor băga la cheltuieli.

Horoscop 16 iulie 2018 Balanţele

Balanţele ar trebui să stea departe de ispitele culinare. În ultima perioadă au cam exagerat cu dulciurile, iar cei din jur văd asta. Şi încep să facă glume.!

Horoscop 16 iulie 2018 Scorpion

Orice negocieri ar purta astăzi Scorpionii, vor câştiga negreşit! Nu se bazează pe promisiuni, ci lucrează cu faptele şi cu rezultatele!

Horoscop 16 iulie 2018 Săgetător

O problemă financiară dă peste cap Săgetătorii şi îi face mai irascibili. Certurile sunt o pierdere de timp, mai ales astăzi.

Horoscop 16 iulie 2018 Capricorn

Capricornii vor fi pe punctul de a ajuta pe cineva care nu merită, dar se vor opri la timp. Persoanele care au trădat cândva, nu se vor schimba!

Horoscop 16 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorii ar trebui să înceapă să ţină cont de sfaturile colegilor. Aceştia s-au cam săturat să le tot repete ce au de făcut.

Horoscop 16 iulie 2018 Peşti

În orice discuţie despre proiectele la care lucrează Pestii, vor exista informaţii importante pe care nu trebuie să le trateze cu indiferenţă. Aşadar să fie foarte atenţi!