Horoscop dragoste 8 iunie 2019. Astrologii vin cu veşti bune în dragoste, mai ales pentru nativii zodiei Rac. Racii sunt vedetele zodiacului astăzi.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Nu au moralul la înălţime astăzi, tocmai de aceea Berbecii sunt sfătuiţi să îşi petreacă ziua printre apropiaţi, printre cei care ştiu cum să îi înveselească.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Taur

Iar pe strada Taurilor, în sfârşit iese ceva soare în plan sentimental, unde surprizele se vor ţine lanţ.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Gemeni

Pe Gemeni, weekendul îi poate prinde departe de casă, aşa că dorul de partener, de familie va fi la cote maxime.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Rac

Racii parcă sunt vedetele zodiacului. Toată atenţia celor din jur este îndreptată asupra lor, însă mare grijă, pentru că nu toate privirile sunt admirative.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Leu

Nativii Leu pot avea parte de o confruntare cu un prieten sau cu o rudă, în urma unor mici neînţelegeri. Cu calm şi rabdare, veţi înţelege şi motivele.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Fecioară

O şansă uriaşă pentru Fecioare de a se îmbogăţi sufleteşte. Vă aşteaptă o zi plină de spiritualitate, de linişte interioară, puteţi chiar să vă apropiaţi din nou de o persoană cu care aţi răcit relaţiile. 

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Balanţă

Balanţele se pot simţi uşor sufocate de prezenţa prea multor oameni în jurul lor, în timp ce ele visau astăzi doar să se relaxeze în voie.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Scorpion

O zi bună pentru ca Scorpionii să îşi ducă la nesfârşit nişte activităţi amânate. Curăţenie în casă, cumpărături de tot felul, poate chiar şi niste vizite.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Săgetător

Emoţii mult aşteptate pentru Săgetători. Aceşti nativi sunt nerăbdători să plece într-o vacanţă, au totul pregătit şi parcă numără zilele până atunci.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Capricorn

Capricornii sunt cam morocănoşi şi aproape că îi scoate din minţi orice fleac astăzi. Nu mai luaţi lucrurile atât de în serios şi veţi reuşi să vă relaxaţi.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii în schimb pot avea parte de o surpriză uriaşă în plan sentimental. Pot bate chiar clopote de nuntă pentru o parte dintre nativi.

Horoscop dragoste 8 iunie 2019 Peşti

Peştii tind să fie reci şi indiferenţi cu persoanele dragi, fără vreun motiv. Simt nevoia să se izoleze o perioadă, pentru a-şi face puţină ordine în gânduri.