Horoscop dragoste 3 mai 2019. Momentul schimbărilor sentimentale, pentru mai multe zodii.

Cei care vor să facă un pas important în viața personală sunt sfătuiți să acționeze fără frică.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Taur

Taurii aşteaptă veşti bune sau informaţii preţioase din străinătate. Nu e rău să stea cu ochii pe telefon, dar nu ar trebui să exagereze şi să îşi neglijeze partenerul.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Gemeni

Gemenii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strică să fie mai ponderaţi.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Rac

Racii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Leu

Leii sunt nevoiţi să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii, şi, evident, inutile.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Fecioară

De discuţii au avut parte şi Fecioarele zilele trecute, şi le-a cam luat gură pe dinainte. Nu e timpul pierdut să îşi ceară iertare, un gest tandru sau un cadou frumos face cât o mie de cuvinte.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Balanță

Pentru voi dragi Balanţe, orice ieşire din casă poate fi de bun augur. Schimbaţi un pic traseul vostru obişnuit casă-serviciu, alegeţi şi rute ocolitoare pentru că pot apărea surprize plăcute.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Scorpion

Dragi Scorpioni, astăzi vi se cer explicaţii pentru fiecare pas pe care îl faceţi. Dacă cineva nu este de acord cu voi, asta nu înseamnă că aţi făcut ceva greşit.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Săgetător

Dragi Săgetători dacă plănuiţi ceva schimbări sentimentale, acum este momentul să le faceţi. Veţi avea posibilitatea astăzi să cunoaşteţi persone interesante.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Capricorn

Amintirile joacă un rol important în viaţa Capricornilor astăzi. Se gândesc la toate persoanele care le-au adus fericire, îşi vor aduce aminte de prietenii vechi şi vor învăţa ceva important din experienţele trecute.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Vărsător

Relaţia cu persoană iubită decurge excelent dragi Vărsători. Vă faceţi împreună planuri de viitor şi, că niciodată, veţi fi de acord asupra tuturor aspectelor.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Pești

Comunicarea decurge excelent astăzi pentru Peşti. O ieşire în oraş cu o persoană dragă pe care nu au mai văzut-o de ceva timp poate fi exact relaxarea de care aveau nevoie.

Horoscop dragoste 3 mai 2019 Berbec

Iar Berbecii se pot baza pe familie, atunci când au nevoie de sprijin pentru realizarea proiectelor personale.