Horoscop dragoste 26 octombrie 2019. Este o zi a marilor transformări pe plan sentimental, pentru mai multe zodii. 

O veste venită din senin, ca un trăsnet, ar putea schimba complet modul în care unii nativi se raportează la cei dragi.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Scorpion

Un lucru ascuns de persoană iubita ar putea ieși astăzi la iveală pentru SCORPIONI. Astrele spun că nu e neapărat vorba de ceva negativ.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Săgetător

SĂGETĂTORII pot întră într-un proces de tranziție. Niște întâmplări le schimbă puțin modul de gândire și felul în care văd oamenii.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Capricorn

Incapatarea nativilor CAPRICORN le-ar putea aduce probleme. Trebuie să învețe să accepte și alte păreri, nu doar să creadă că ale lor sunt cele corecte.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Vărsător

O schimbare în plan sentimental ar putea apărea în viața VĂRSĂTORILOR. Ori se implică într-o relație mai mult decât plănuiau, ori pun capăt unei povești.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Pești

Dragi nativi PEȘTI, astăzi să nu refuzați vreo invitație, pentru că ieșirile la evenimente sau în locuri unde să socializați va vor pune în centrul atenției.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Berbec

BERBECII pot primi o veste care să îi zdruncine și vor avea nevoie de un sfat, de o vorba bună pentru a-și reveni din șoc.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Taur

Chiar dacă sunt înconjurați de prieteni, TAURII s-ar putea simți cuprinși de singurătate. Duc dorul unei persoane dragi care nu mai e în viața lor.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Gemeni

Vești mai bune au astrele pentru GEMENI, nativi cărora le-ar putea ieși în cale o persoană cu totul și cu totul specială.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Rac

Din teama de a rămâne singuri, RACII sunt tentați să stea într-o relație care nu le mai aduce vreo bucurie. Puțin curaj și veți vedea că și singurătatea are farmecul ei.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Leu

LEII sunt predispuși la tot felul de schimbări astăzi. În familie sau la locul de muncă, iar în calcul o recalculare a planurilor de viitor.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Fecioară

FECIOARELE pot descoperi rolul unei persoane în viață lor, despre care credeau că mai mult îi încurcă și că nu le aduce vreun beneficiu.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2019 Balanță

Iar BALANȚELE, din cauza încăpățânării și a temerilor să își mărturisească sentimentele, pot pierde un prieten drag.