Horoscop dragoste 18 august 2019. Zi complicată pe plan sentimental și cu emoții dintre cele mai puternice, pentru mai multe zodii.

În timp ce unii ar putea începe o nouă poveste de iubire, alții se pregătesc să spună adio.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 18 august 2019 Leu

O zi plină de aventuri și de întâmplări ce vor deveni amintiri plăcute pentru Lei. Timpul petrecut cu cei dragi îi va încarcă sufletește.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Fecioară

Fecioarele așteaptă că o persoană să le demonstreze că merită să le stea alături. Sunt puțin viclene și parcă se distrează pe seama cuiva.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Balanță

Chiar când credeau că o problema este fără rezolvare, Balanțele găsesc o soluție minune care îi va scapă de multe griji de acum.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Scorpion

Scorpionii rămân în continuare printre preferații lui Cupidon. Zilele cu soare lângă persoana iubită parcă nu mai au sfârșit.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Săgetător

Săgetătorilor le poate atrage atenția o persoană cu care nu credeau că au prea multe în comun. Acești nativi sunt imprevizibili și își schimbă des opiniile.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Capricorn

Norocul este și de partea Capricornilor astăzi în dragoste. O poveste începe să capete contur, iar ei să spere la un viitor alături de cineva drag.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Vărsător

Vărsătorii, în schimb, nu încheie foarte bine săptămâna. O veste proastă le poate da peste cap toată starea bună de până acum.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Pești

Peștii nu vor decât să lenevească și să petreacă timp cu ei înșiși, ceea ce nu sună deloc a un plan prea rău.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Berbec

Dacă întâmpinați probleme în dragoste, dragi Berbeci, nu cereți sfatul nimănui, ci bazați-vă doar pe ce va spune intuiția.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Taur

Taurii nu cred deloc în coincidențe, așa că vor interpreta niște semnale din partea unei persoane că pe o invitație mai îndrăzneață.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Gemeni

Gemenii sunt într-o pasă tristă astăzi, au nevoie de oameni și de activități care să le redea entuziasmul.

Horoscop dragoste 18 august 2019 Rac

Iar Racii pot decide să pună capăt unei povești cu suișuri și coborâșuri. E vorba de o situație care le consumă foarte multă energie.