Horoscopul dragostei 10 martie 2019. Ziua de duminică le aduce unora dintre nativi o nouă relaţie, altora o surpriză de proporţii din partea persoanei iubite.

Iată previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Berbec

Se anunta o etapa noua in plan sentimental pentru Berbeci. Fie vor cunoaste pe cineva special şi vor face pas spre o nouă relaţie sau vor reimprospata relatia pe care o au acum. 

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Taur

Taurii vor incheia sapatamana cu o zi plina, insa rabdarea de care dau dovada le va fi de mare ajutor. 

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Gemeni

Gemenii vor fi irascibili astazi din cauza schimbarilor de program. Daca nu-si vor tempera nervii vor sfarsi ziua cu mai putini prieteni.

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Rac

Si Racii vor fi cam nervosi astazi din cauza stresului acumulat in ultima vreme. Ar trebui sa-si faca timp pentru o plimbare in parc.

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Leu

Nativi zodiei Leu ar trebui sa petreaca mai mult timp pe acasa, altfel vor avea parte de unele discutii aprinse. 

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Fecioară

Fecioarele in schimb vor avea parte de o dimineata deosebita. Multa liniste in jurul lor, iar persoana iubita le pregateste surpriză de proporţii.

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Balanță

Originalitatea nativilor Balanta isi spune cuvantul astazi. Acestia Nu vor tine cont de parerile celor din jur si se vor comporta exact asa cum vor simti.

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Scorpion

Ziua de Duminica ii va prinde pe Scorpioni pe drumuri. Acesti nativi s-au hotarat sa isi viziteze rudele si prietenii

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Săgetător

Sagetatorii dispun de o suma de bani pe care sunt dornici sa o cheltuie. Asadar astazi isi vor petrece ziua la cumparaturi.

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Capricorn

Se stie deja despre Capricorni ca sunt cei mai glumeti nativi, iar astazi pot exagera cu rasul si cu voia buna, tocmai de aceea unele persoane sa vor simti deranjate. 

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Vărsător

Varsatorii au planuit o petrece alaturi de cativa prieteni, dar planurile le vor fi date peste cap din cauza unui intrus.

Horoscop dragoste 10 martie 2019 Peşti

Pestii afiseaza o relaxare care nu le sta in obisnuita. Fie se pregatesc de o vacanta, fie isi ocupa mintea cu diverse activitati foarte placute.