Horoscop 17 februarie 2019. O zi cu multe aşteptări în ceea ce priveşte dragostea. Mulţi nativi vor simţi fluturi în stomac, chiar dacă relaţia amoroasă pe care o au este stabilă, veche şi uşor monotonă.

Gândiţi-vă la un hobby sau porniţăi o nouă afacere, în viitorul apropiat. Dacă aveţi idei multe şi aveţi încredere că puteţi crea ceva senzaţional, aveţi curaj şi puneţi-vă planurile în aplicare.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 17 februarie 2019 Berbec

Duminica vine cu multă pozitivitate pentru Berbeci. Veţi uita de probleme, de afaceri, de conflicte la serviciu şi vă veţi petrece ziua într-o relaxare totală. După-amiaza se recomandă să mergeți la cumpărături. Există șansa de a achiziţiona o mulțime de lucruri utile și de a economisi o sumă mare de bani. Această zi nu este potrivită pentru experiențele în dragoste. Fiţi înţelepţi şi analizaţi-vă toate opţiunile.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 17 februarie 2019 Taur

Taurii au noroc în dragoste în această zi. S-ar putea să cunoaşteţi o persoană în apropierea locuinţei voastre, poate un nou vecin şi veţi simţi instant o legătură puternică. Aveţi curaj dacă sunteţi siguri că poate exista mai mult decât o prietenie şi faceţi primul pas. Categoric nu veţi regreta încercarea.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 17 februarie 2019 Gemeni

Gemenii au toate șansele să-și petreacă ziua într-o stare pozitivă, plină de energie şi distracţie. S-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie, alături de familie, prieteni ori chiar persoana iubită. Profitaţi de aceste momente pentrua vă reîncărca bateriile. Dacă nu aveţi un partener în acest moment, poate fi chairo ocazie bună pentru a cunoaşte pe cineva. Fiţi deschişi şi bucuraţi-vă de timpul liber.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 17 februarie 2019 Rac

Racii au parte de pasiune, mister în această zi. Ori partenerul actual vă va pregăti o surpriză de neuitat, ori veţi avea ocazia să cunoaşteţi pe cineva itneresant la un eveniment comun. Aveţi încredere în forţele roprii şi lăsaţi-vă purtaţi de acest mister. Aţi putea încerca în viitorul apropiat să începeţi un nou hobby. Dacă stresul v-a acaparat viaţa în ultimul timp, ar fi o ocazie perfectă pentru a vă detensiona.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 17 februarie 2019 Leu

Nu te încrede în cuvintele pe care ţi le spun astăzi străinii. E posibil să fi fost ales drept victimă de o femeie inteligentă obişnuită să trăiască pe spinarea altora. În plus, dacă eşti iubitor de sporturi extreme, stai acasă azi. Alege mai bine un film, sau, dacă vrei să ieşi, o plimbare liniştită. Altfel, astrele spun că azi eşti predispus la accidente grave.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 17 februarie 2019 Fecioară

Ceva de neînţeles te face să vrei să fii arogant astăzi şi te vei lupta din greu cu această pornire. Nici măcar rudele foarte apropiate nu te suportă când eşti arogant. Aşa că mai bine caută un centru de agrement şi divertisment şi petrece duminica acolo. Un sfat: mai ai răbdare cu achiziţia scumpă pe care ai plănuit-o, în curând preţul va scădea simţitor.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 17 februarie 2019 Balanţă

Vei petrece ziua înconjurat de cei dragi. Fie familie, fie prieteni, fie colegi apropiaţi de la serviciu. Dacă simţi că nu ai suficientă energie pentru asta, renunţă la planurile de călătorie. E bine să petreci ziua în familie, vei avea câteva bucurii neaşteptate.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 17 februarie 2019 Scorpion

Orice ar fi, nu te apuca de cumpărături astăzi. E posibil să achiziţionezi un produs fals şi să mai plăteşti şi o groază de abni pentru el. În rest, duminica promite să îţi rezerve doar experienţe pozitive. Distrează-te alături de prieteni, mai ales că unul dintre eifie îţi va face un cadou deosebit, fie o propunere de afaceri extrem de interesantă.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 17 februarie 2019 Săgetător

Săgetătorii trebuie să ia o decizie. Există probabiliattea să fiţi puşi într-o situaţie problematică şi doar cu sinceritate veţi reuşi să aplanaţi conflictul. Gândiţi-vă bine la ce vă doriţi de la voi şi de la cei din jur şi încercaţi să vă alegeţi drumul pe care păşiţi. Nu are rost să ţineţi pe loc persoane în viaţa voastră, dacă voi simţiţi nevoia să stagnaţi.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 17 februarie 2019 Capricorn

Capricornii vor să lucreze pe cont propriu astăzi. În orice situaţie refuză ajutorul şi sfaturile din partea rudelor. Veţi ajugne la concluzia că mai bine învăţaţi ceva din greşelile voastre, decât să fiţi mereu împinşi de la spate de cei dragi. Nu e o idee rea. Este o zi potrivită pentru discuţii profunde, pentru sentimente şi propuneri de viitor. Fiţi precauţi în legătură cu banii totuşi, s-ar putea să aveţi nevoie să strângeţi o sumă importantă pentru un proiect la care visaţi.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 17 februarie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu au timp de analize plictisitoare asupra vieţii şi a alegerilor lor. E timpul pentru distracţie şi voi sunteţi cei mai buni la asta. Nu vă lăsaţi intimidaţi de cei invidioşi, petreceţi aşa cum vă doriţi şi vă simţiţi bine. S-ar putea spre sfârşitul zilei să întâlniţi pe cineva misterios. Discutaţi şi oferiţi ocazia de a vă putea cunoaşte. Cine ştie, se poate înfiripa o poveste de dragoste.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 17 februarie 2019 Peşti

Peştii în această zi ar putea avea nevoie de ajutorul celor dragi. Este foarte probabil să existe o problemă legată de vreun ataşament personal. Spre după-amiază lucrurile se vor aşeza la locul lor şi veţi avea timp să vă relaxaţi cu adevărat. Mâncaţi ceva dulce, dar nu foarte mult şi uitaţi-vă la un film. Sau citiţi o carte.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești