Horoscop 11 mai 2018. Este o zi potrivită pentru aranjarea proactivă a vieții personale. Nu căutați iubirea prin baruri, cafenele și restaurante. O persoană cu care vei găsi fericirea este deja lângă tine, dar n-o vezi. Poate că e colegul tău, o persoană pe care o știi de la școală, vecinul sau vecina care s-a mutat recent în bloc. 

O zi de vineri relaxantă, pozitivă și care te aduce mai aproape de weekend. Pentru cei care așteaptă o sumă de bani sau un împrumut, aceasta e zi foarte probabilă ca acest lucru să se întâmple.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 11 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul pe 11 mai 2018 va simți o ușoară tristețe. Îți vei aminti ce nefericire ți-a dat adus fosta ta jumătate, pe care ai ajutat-o cum ai putut mai bine. Nu este prea târziu să vă întoarceți la această legătură, dar numai cu condiția să acționați fără întârziere. Cel mai mare beneficiu pentru dvs. va veni dintr-o vizită personală a acestei persoane. Vine mai pe seară pe la tine și chiar de la ușă începe cu o mărturisire. Recunoaște că a greșit monumental, deși tu i-ai spus să n-o facă. Nu te lăsa păcălit. Simplul fapt că s-a încăpățânat să facă un lucru vizibil greșit înseamnă un singur lucru. Materie cenușie insuficientă.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va trebui să lucreze pentru prietenul său, un coleg. Acest specialist nepăsător va face din nou o greșeală în treburile de muncă, iar șeful tău va spune că intenționează să-l dea afară. Veți face totul în puterea voastră pentru ca prietenul să nu își piardă postul curent. Eforturile tale vor aduce rezultate bune și vei termina această zi într-o dispoziție pozitivă. Seara, va fi ușor umbrită de o ceartă cu un vecin, dar acest conflict se va termina rapid. Un telefon la poliție ca să reclami "boala bormașinii" va rezolva totul.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor renunța la cheful tradițional de vineri seara. Decideți să nu vă petreceți seara într-un bar sau în cafenea, ci acasă, cu o carte. Această carte ți-a fost recomandată de unul dintre colegii tăi mai vechi (nu este un manual menit să-ți sporească profesionalismul, ci o lucrare de ficțiune). Îți va plăcea cu adevărat acest roman și îl vei lăsa din mână doar după miezul nopții. Între timp, în afacerile tale personale nu va fi nimic neobișnuit.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va căuta o persoană pe care a văzut-o undeva într-o cafenea sau la o petrecere prietenoasă. Ar fi mult mai ușor dacă ai cere prietenilor tăi ajutorul, dacă mai ține vreunul minte detalii despre această persoană. În consecință, veți găsi în cele din urmă contul persoanei pe social media și veți fi cu adevărat surprinși să vedeți starea lor maritală - căsătorită. 

Horoscop 11 mai 2018 pentru Leu

Pentru Leu, cea mai importantă sarcină a acestei zile va fi achiziționarea unor articole de uz casnic. Dar sunteți atât de încăpățânată să găsiți o anumită marcă, încât ă petreceți aproape tot timpul liber căutând un anume articol. Acest lucru poate fi ușor evitat dacă alegeți un produs care face același lucru. Poate nu e aceeași marcă, dar nici n-o să petreceți 3 ore din viață căutând o sticlă.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi este destinată să obțină o serie de știri neplăcute. Se pare că persoana care a promis să vă ajute după un împrumut pe care i l-ați acordat în trecut, nu-și plătește datoriile. Al doilea set de știri neplăcute va veni de la un membru apropiat al familiei tale. El vă va anunța că nu va veni să vă vadă în weekend din cauza unei urgențe. Minte, evident. Totuși un lucru bun este că anularea acestei vizite va elimina automat necesitatea sumei pe care nu o veți primi. Iese bine, până la urmă.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Balanță

Balanța pe 11 mai 2018 își va reconsidera greutatea și dieta. Vine vara și deja toate hainele nu vă mai încap. Acest lucru este nepermis pentru cineva cu o talie de invidiat, în trecut. Abonament la sală, treceți pe salate, beți multă apă și dormiți devreme. Până la vară aveți toate șansele să vă recuperați forma. Dacă nu, mergeți a cumpărături pentru haine mai largi și adoptați filosofia celor neputincioși: "cine ma place ma place si asa".

Horoscop 11 mai 2018 pentru Scorpion

Pentru Scorpion, evenimentul principal al acestei zile va fi sosirea unei rude îndepărtate. Vei primi un cadou frumos și scump, dar de valoarea lui nu vă veți da seama decât atunci când o să intrați pe internet să-l căutați, ca să vedeți câți bani a dat pe el. O să aveți un șoc și puneți mâna imediat pe telefon să-i mulțumiți. Nu v-ați fi gândit niciodată că ține atât de mult la dvs.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul astăzi nu este sfătuit să rătăcească cu capul nori, în timp ce se află pe locul de muncă. Din cauza visului vostru excesiv, riscați să pierdeți o șansă foarte bună de a câștiga promovarea. Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de mult profesionalism. Ar trebui să îi arătați șefului că sunteți ideal pentru această slujbă, nu să visați cu capul în nori cine știe ce baliverne. Concentrați-vă și îndepliniți-vă sarcinile cu răspundere.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi vor fi fascinați de un subiect popular de pe Facebook. Imediat după ce vi se prezintă pe internet, decideți să colectați cât mai multe informații în acest sens. Și, puțin mai târziu, decideți să promovați aceste idei la alte persoane. Este păcat că majoritatea rudelor și prietenilor tăi (oameni cu care comunici în mod regulat) vor refuza să asculte aceste idei. Dar, veți câștiga popularitate în rândul publicului de internet. Adică, vă faceți noi prieteni.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul pe 11 mai va fi subiect de mare interes public. Toată lumea va concura pentru atenția dvs. imediată, vă va numi un partener foarte interesant de afaceri și erudit. Din păcate, acesta nu este obiectivul dvs. numărul unu și se pare este mult mai important pentru dvs. să fiți convinși de atractivitatea dvs. externă față de sexul opus. Și nici măcar nu este necesar să vă simțiți neliniștiți pentru această preocupare. Se pare că treceți printr-un soi de instabilitate emoțională, care vă afectează capacitatea de a evalua corect evenimentele zilei.

Horoscop 11 mai 2018 pentru Pești

Peștii astăzi mint în relație. O minciună gogonată dar foarte credibilă, care îți va oferi timp să te întâlnești și cu altă persoană. Nu simți că trădezi pe nimeni, pentru că în sufletul tău ești sincer cu tine. Nu te aștepți la prea multe de la relația pe care o ai, dar nici nu vrei să ți se bată obrazul pentru nesimțire. Doar că, vorba aia, ulciorul nu merge de multe ori la apa și s-ar putea să pierzi ambele beneficii.