Cel mai tatuat om din lume s-a sinucis în apartamentul său din Montreal! Zombie Boy, aşa cum i se spunea, a devenit celebru datorită apariţiei sale într-un videoclip al lui Lady Gaga. Ulterior, mai mulţi designeri şi-au dorit să le prezinte creaţiile de modă, însă marea pasiune a tânărului de 32 de ani a fost acrobaţia.

Moartea tragică a celebrului model canadian, Zombie Boy, a venit ca o lovitură sub centură pentru Lady Gaga. Vedeta americană şi-a exprimat regretele într-o serie de postări pe Twitter. Iar cu această ocazia a tras şi un semnal de alarmă în privinţa problemelor de sănătate mintală care fac tot mai multe victime.

Articolul continua dupa recomandari

Celebru datorită tatuajelor sale impresionante, dar şi datorită colabărării cu Lady Gaga, Zombie Boy urma să împlinească 33 de ani peste 4 zile. Însă nu a mai apucat. A fost găsit fără suflare în apartamentul său din Montreal. Un sfârşit neaşteptat pentru un tânăr non-conformist, pentru care gura lumii nu conta.

Actor, model şi acrobat, Zombie Boy a cunoscut suferinţa încă din adolescenţă. La vârsta de 15 ani a fost diagnosticat cu cancer la creier, iar medicii nu îi dădeau mari şanse de supravieţuire. Operaţia a fost însă un real succes, iar la scurt timp şi-a făcut primul tatuaj: un craniu şi oase încrucişate pe umăr.

Rick a doborât în scurt timp recordul pentru cele mai multe tatuaje. Mai precis 176. Prietenii l-au numit atunci Zombie Boy, o poreclă care avea să îi devină nume de scenă.