Un video dramatic surprinde momentul în care s-a produs cutremurul de 7 pe Scara Richter în Insula Lombok din Indonezia. Potrivit autorităţilor locale, cel puţin 3 persoane au murit în urma seismului violent.

Înregistrarea video a fost filmată de un cameraman amator şi începe chiar din momentul în care se declanşează cutremurul produs în Insula Lombok. Se aude un zgomot asurzitor, iar apoi, oamenii din vecinătate strigă panicaţi.

Articolul continua dupa recomandari

Terasa care e filmată de telefonul mobil e serios zdruncinată de seism. Spre finalul înregistrării video de 1 minut, zgomotele se potolesc, semn că nu mai are putere cutremurul.

Cel puţin 3 persoane au murit în cutremurul din Lombok şi au fost raportaţi, de asemenea, şi răniţi. Oficialii avertizează însă că bilanţul e provizoriu şi ar putea să crească, pentru că pagubele nu au fost, deocamdată, bine evaluate.

Seismul care a lovit insula Lombok din Indonezia, un adevărat paradis turistic, s-a produs la o adâncime de doar 10,5 kilometri. În urmă cu o săptămână, un alt cutremur, de 6,4 pe Richter, a provocat moartea a 16 oameni.