O angajată a unui lanţ de restaurante de tip Fast-Food a avut parte de un şoc, în sensul foarte bun al cuvintelor, când unul din clienţii săi a apărut în faţa sediului cu o maşină nouă, cadou. Vechea maşină a femeii se stricase cu un an în urmă, iar aceasta încerca să găsească una ieftină, pentru a o cumpăra.

Un om de afaceri pe nume Chris Ellis mergea regulat la un fast-food din Hutchinson, în zona de sud, unde Vicky Anderson lucrează, iar cei doi au format rapid o prietenie.

Articolul continua dupa recomandari

Când Vicki l-a întrebat pe Chris, recent, dacă știa pe cineva care vinde ieftin o mașină, pentru că vechiul ei automobil se stricase, omul de afaceri şi-a dat seama că e o ocazie perfectă pentru a-i mulţumi angajatei. Ea era mereu prietenoasă, zâmbitoare şi pozitivă, făcându-i bărbatului fiecare dimineaţă mai frumoasă.

Maşina femeii, fabricată în 1994, se stricase în toamna anului 2018, iar preţul pentru a o repara depăşea 500 de dolari, mai mult decât valoarea automobilului aşa că a tot căutat să îşi cumpere ceva ieftin, dar funcţional.

Generozitatea lui Chris i-a umplut ochii de lacrimi femeii, când pe 9 ianuarie, a apărut în faţa fast-food-ului şi i-a înmânat cheile noii sale maşini. Fiul omului de afaceri tocmai îşi cumpărase o nouă maşină, aşa că pe cea veche au hotărât să i-o facă lui Vicky cadou.

Astfel, au curăţat maşina, au schimbat uleiul, anvelopele şi s-au asigurat că maşina este în perfectă funcţionare, apoi au mers să... facă un om fericit.

Angajata s-a speriat şi a crezut că va fi concediată

Când a fost chemată de la bucătărie, Vicki s-a speriat, crezând că tocmai urma să fie concediată, mai ales că managerul restaurantului a rugat-o să iasă puţin afară.

În momentul în care a aflat despre ce e vorba, femeia i-a îmbrăţişat prietenul şi l-a întrebat de mai multe ori dacă e totul real sau o glumă. Când a înţeles că maşina chiar îi aparţine, nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

„Nu știam ce să cred. Am crezut că glumește din nou. Cine face asta? Adică...Nu am noroc” a povestit Vicki.

Femeia intenţionează acum să îşi ajute şi colegii care fac naveta sau au nevoie de cineva cu maşina: „Cred că asta vrea Dumnezeu să facem, să ne ajutăm unii pe alţii.”

Christ a povestit momentele în care a interacţionat cu ea la fereastra „drive-thru” pentru a-şi primi mâncarea şi a recunoscut că îi făcea de fiecare dată ziua mai bună.

„Era atât de prietenoasă, o aşteptam de fiecare dată. Când mi-a spus că îşi caută o maşină am ştiu că trebuie să o ajut”.