Mai mulţi vizitatori au observat întâmplarea neobişnuită în timpul unei excursii la grădina zoologică din Munchen. Aceştia au povestit cum ursul polar părea că încearcă să reînvie pasărea ce tocmai îi fusese dată de un îngrijitor ca să o mănânce. Nu este totuşi clar dacă acesta chiar avea intenţii salvatoare sau...voia doar să se joace.

Videoul arată cum ursul polar îşi aşteaptă cina, dar în schimb, când primeşte pasărea ăncepe să o arunce în aer ca şi când ar încerca să o reînvie. Persoanele care au fost de faţă au povestit cum ursul părea că încearcă să aducă pasărea la viaţă.

Articolul continua dupa recomandari

În loc să îşi înfulece instant cina, tocmai oferită de îngrijitorul de la grădina zoologică din Munchen, Germania, ursul a început să arunce pasărea în apă şi să o privească cu multă atenţie, ca şi când ar aştepta să înceapă să zboare.

Văzând că nu se întâmplă nimic, ursul a înotat înapoi la marginea incintei şi a pus pasărea fără viaţă pe un pervaz de beton.

"Am fost împreună cu familia mea pentru vacanța în München Germania, am văzut că îngrijitorul a adus hrană pentru urși, așa că am deschis camerele noastre gata să capteze timpul când mănâncă, dar brusc am văzut ursul venind cu pasărea spre pervaz, încercând parcă să o reînvie” a povestit cel care a filma tîntreaga scenă.

Spre sfârșitul videoclipului, ursul se înapoiază cu pasărea încă în labele sale și continuă să se joace cu creatura scăpând-o în apă.

Deși trecătorii au speculat că ursul polar încearca să salveze viața păsării, există posibilitatea ca acesta doar să se joace, timp în care se hotăra dacă să o mănânce sau să o păstreze pentru mai târziu, conform Daily Mail.