Un român din Italia şi-a ameninţat fostul iubit că face publice filme erotice cu el şi acesta, speriat, s-a împrumutat zeci de mii de euro la bancă. Românul a fost arestat la Bologna şi e acuzat de şantaj şi extrocare în formă continuată.

Coşmarul italianului a început după ce a încetat relaţia cu românul în vârstă de 29 de ani, acesta începând să îl ameninţe că va difuza în mediul online filme erotice cu ei doi, dacă nu primi 15.000 de euro. În octombrie anul trecut italianul, a cărui vârstă şi identitate nu au fost făcute publice, a mers la bancă şi a făcut un împrumut, pentru a scăpa de şantaj.

Articolul continua dupa recomandari

Numai că după ce i-a plătit românului toată suma, acesta a continuat să ceară bani. Italianul a continuat să achite mii de euro, până acum câteva zile când a venit o nouă cerere, de 9.000 de euro. Atunci a mers la poliţie.

Carabinierii au organizat un flagrant şi l-au arestat pe tânărul român, asupra căruia au găsit şi un smartphone care conţinea filmele cu fostul iubit. Acesta a fost arestat şi va fi judecat.