Un român în vârstă de 18 ani şi-a pierdut viaţa, weekend-ul trecut, într-un teribil accident produs pe o şosea din Spania. Părinţii lui Marian sunt despărţiţi, iar moartea copilului lor i-a făcut să se lupte pe locul unde acesta va fi înmormântat.

În timp ce tatăl băiatului, prietenii şi rudele din România vor ca trupul acestuia să fie înmormântat acasă, în localitatea Salcia din judeţul Mehedinţi, mama lui Marian vrea să îl înmormânteze în Spania.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mult, rudele şi prietenii o acuză pe femeie că vrea să îl înmormânteze în străinătate pentru a pune mâna pe banii de la asigurarea de viaţă.

Nenorocirea s-a produs în apropierea oraşului Fraga (Spania). Marian se afla într-un autoturism BMW, condus de un spaniol de 23 de ani. În maşină se mai afla o tânără de 18 ani, tot de origine spaniolă, când, la un moment dat, din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului.

BMW-ul a ajuns de pe şosea într-o parcare de TIR-uri şi s-a izbit violent de un cap-tractor. În urma impactului, cei doi spanioli au fost răniţi uşor, iar Marian a murit în urma rănilor grave.