Un român beat și fără permis a semănat panică la Torino, după ce a pornit într-o cursă nebună pe una dintre cele mai aglomerate străzi din oraș, a trecut pe roșu de nenumărate ori și a făcut zig-zag printre mașini, fiind urmărit în tot acest timp de poliție, scrie site-ul www.cronacaqui.it.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 29 de ani s-a urcat băut la volanul unui Audi, deși nu avea permis și a pornit într-o cursă nebună pe una dintre cele mai aglomerate străzi din oraș, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Polițiștii au plecat la scurt timp în urmărirea lui, iar românul a încalcat toate regulile de circulație. A fost la un pas de a se lovi de mai multe mașini care veneau din sens opus, a trecut pe roșu de mai multe ori, a condus pe contrasens, a întors mașina brusc pentru a scăpa de urmăritori.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, s-a izbit cu mașina de o stație de benzină, a reușit să fugă din automobil, fiind urmărit apoi de polițiști. În momentul în care aceștia au reușit să-l prindă, românul a lovit mai mulți oameni ai legii, fiind într-un târziu imobilizat.

Bărbatul, care se afla deja în arest la domiciliu, a fost arestat, fiind acuzat de multiple infracțiuni.