Un român a fost arestat de unitatea de elită a poliţiei austriece, Cobra. Bărbatul şi-a şocat fosta iubită, care a fugit de acasă. Poliţiştii i-au oferit adăpost temporar şi au plecat în urmărirea românului.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a locuit o vreme în Austria, unde şi-a făcut o iubită. După despărţirea de aceasta, românul s-a întors în ţară. Luni seara a sunat-o pe femeie şi a ameninţat-o că se întoarce în Austria şi o va omorâ şi pe ea, şi pe noul ei iubit. De asemenea, el i-a transmis că dacă va chema poliţia, va da foc casei.

Articolul continua dupa recomandari

Îngrozită, tânăra austriacă a sunat imediat la poliţie. Iar poliţiştii au tratat cu maximă seriozitate avertismentul, astfel că a fost alertată unitatea de elită Cobra. Femeia a fost mutată într-un loc sigur, iar poliţiştii l-au aşteptat pe român la casa acesteia.

Vezi 5 imagini în Galerie

Iar bărbatul a călătorit din România şi a ajuns marţi seara la Niederndorf, la locuinţa în care trăise cu femeia. În momentul în care a sunat la uşă, a fost arestat. Va fi judecat pentru ameninţări şi violenţe, după ce în decembrie anul trecut vandalizase maşina fostei iubite.

Vezi 5 imagini în Galerie

Românul a fost închis la Innsbruck şi a susţinut în faţa judecătorului că nu îşi aminteşte exact ce i-a spus femeii când a ameninţat-o fiind prea beat.