Un chirurg estetician a schimbat total viaţa unei adolescente din Statele Unite! Doctorul i-a făcut gratis o rinoplastie, după ce a aflat că fata intrase în depresie din cauză că era batjocorită de colegi din cauza formei nasului. Acum, tânăra este mai fericită şi mai încrezătoare ca niciodată.

Toată copilăria, Elisa a urât şcoala. Şi nu pentru că nu îi plăcea să înveţe. O treceau fiori reci, numai la gândul că va da ochii cu colegii care găseau, zilnic, noi porecle pentru nasul ei, care nu arăta perfect. Din cauză că era batjocorită zi de zi, fata a ajuns în pragul depresiei. Iar, la un moment dat, nu a mai vrut să meargă la şcoală.

Articolul continua dupa recomandari

Cum nu au aveau banii necesari să îi plătească o rinoplastie, părinţii Elisei au cerut ajutorul unei fundaţii. Fata a fost operată gratuit, mai mult, urmează acum şi şedinţe de terapie pentru a trece peste anii în care a fost luată peste picior. Cea mai bună terapie însă, este noua ei înfăţişare. Anul acesta, adolescenta a numărat zilele până ce s-a încheiat vacanţa ca să revină la şcoală.

De când s-a operat, Elisa este o altă persoană. Şi-a schimbat stilul vestimentar şi se declară pregătită chiar să iasă la întâlniri.