Un bărbat şi-a decapitat iubita "pentru că supa de varză pe care o gătea nu era gustoasă", spune poliția rusă. Ofițerii au găsit cadavrul cu capul tăiat, în Rusia. Partenerul de 43 de ani al femeii a fost reținut la casa cuplului din satul Kozlovka.

Ofiţerii de poliţie au găsit trupul femeii de 47 de ani, cu capul tăiat. Partenerul de 43 de ani a fost reţinut la casa puplului din Kozlovka. Localnici spun că omul şi-ar fi pierdut recent slujba şi începuse să bea.

Articolul continua dupa recomandari

„Omul s-a supărat pentru că soţia lui a gătit supă de varză fără gust” au declarat autorităţile.

Localnicii au spus că bărbatul și-a pierdut recent slujba și a început să bea.

"El nu a suferit niciodată de acest obicei prost și nimeni nu și-ar putea aminti nici un comportament agresiv", a spus o sursă locală.

Bărbatul a încercat să se sinucidă, după ce şi-a omorât iubita, dar nu a reuşit, a afirmat sursa.

Crimă din cauza gătitului

Acesta este cel de-al doilea caz în mai puțin de o săptămână în Rusia, unde plângerile legate de gătit au avut drept rezultat o crimă.

La începutul acestei săptămânii, într-un caz separat, o femeie şi-a ucis soţul cu 35 de lovituri de cuţit pentru că i-a criticat gătitul.

Slava Davydkin, în vârstă de 43 de ani, a fost ucis după ce s-a plâns că nu era suficientă sare în mâncare, atunci când cei doi aveau oaspeţi, la casa lor în regiunea Penza. Soția sa, Evgenia, în vârstă de 31 de ani, a așteptat până când a adormit și l-a înjunghiat în mod repetat în fața copilului de patru ani al cuplului.

Mai târziu a mărturisit crima şi a fost arestată la domiciliu, conform Daily Mail.