Dacă iniţial voia să pună anunţul pe site de turism, americanul s-a răzgândit în ultima clipă. Până în final, pisicile sunt nişte chiriaşi mult mai de încredere. Plus că stăpânii felinelor îi plătesc 1.500 de dolari lunar, pentru ca animalele să trăiască în condiţii de lux.

Louise şi Tina sunt cele mai bune chiriaşe. Dorm cât e ziua de lungă şi nu deranjează pe nimeni. Iar proprietarul este pe cât se poate de mulţumit.

Articolul continua dupa recomandari

Pisicile au, prin urmare, un apartament de 425 de metri pătraţi doar pentru ele. Căminul de lux vine la pachet însă şi cu un preţ pe măsură - 1.500 de dolari pe lună. Chiria nu însă foarte mare având în vedere că o locuinţă din San Jose se ridică la aproape două mii de dolari.

David Callisch, proprietarul apartamentului: Nu asta mi-am dorit: să am pisici pe post de chiriaşe, dar aşa a fost să fie.

Proprietarul plănuia să închirieze micul apartament turiştilor străini. S-a răzgândit, însă, de îndată ce un prieten l-a rugat să-l închirieze celor două feline ale sale. Fiica lui, stăpâna celor două pisici, pleca la facultate, iar el urma să se mute.

Felinele vor continua să locuiască acolo până când tânăra lor stăpână se va muta în afara campusului. Până atunci toate costurile vor fi suportate de tatăl ei.