Am mai auzit de arsul grasimilor, dar nu credeam ca cineva va lua literalmente aceasta expresie. Dar, ca niciodata, ne-am inselat. Si cat de tare ne-am inselat. Va veti intreba probabil ce am descoperit atat de socant incat suntem dispusi sa ne facem mea culpa. Sa nu lungim inutil tensiunea. Nu de alta, dar de stres puteti face riduri. Si veti ajunge la mana unor astfel de cosmeticieni, care propavaduiesc focul ca metoda de infrumusetare.

Inventatorii terpiei, cativa chinezi, sustin ca masajul cu alcool ajuta la reducerea ridurilor sau a pungilor de sub ochi. Cine apeleaza la asemenea terapii extreme? Evident ca vedetele de la Hollywood. Mai mult, gura targului vorbeste ca la decernarea premiilor Oscar, o parte din darurile primite de premianti au constat in vouchere la saloane care ofera aceasta terapie.

Articolul continua dupa recomandari

Pe langa tratamentul cu flacara, terapia-vampir pare o nimica toata. Iar daca ati uitat in ce consta tortura la care se supune si Catalin Botezatu, permiteti-ne sa va amintim. Pentru a revigora pielea fetei, medicii extrag sange din corpul pacientului, pe care mai apoi il injecteaza in pometi sau alte zone afectate de riduri sau pungi.

Urmatorul tratament cu siguranta nu se adreseaza celor cu fobie la serpi. Practic, taratoarele sunt transformate in masini de masaj asemeni celor de la teleshopping, dar fara baterii. Pentru a asigura ca reptila se taraste peste tot, pacientii sunt impodobiti cu soareci, care sa starneasca interesul serpilor. Culmea pana acum, nu a fost inregistrat niciun deces in urma acestei terapii bizare. Probabil creatorii au fost suficient de inspirati incat sa nu foloseasca serpi veninosi.