Un tată din Marea Britanie, bolnav de cancer la creier în fază terminală, a reușit să-și țină în brațe copilul nou-născut cu doar trei ore înainte de a muri.

Cu puțin timp înainte de a se stinge din viață, Brett Kinloch a putut să-i ofere bebelușului său o primă și ultimă îmbrațișare. Iar soția sa, care născuse la peste 30 de kilometri distanță, a făcut tot posibilul pentru a ajunge cu micuța Ariya la spitalul în care bărbatul era internat. 

Articolul continua dupa recomandari

"Nu am avut nicio îndoială, știam că o așteptă. Voiam doar să ajung la el - era exclus să nu reușim să ajungem", a povestit femeia. 

"Am pus-o pe fetiță în brațele lui, iar el i-a mângâiat părul. Am reușit să fac și câteva poze", a mărturisit Nicola Kinloch. 

Fetița nou-născutăVezi 4 imagini în Galerie

Deși sfâșiată de faptul că nu au reușit să facă o fotografie împreună - și cu celelalte două fiice, Freya și Ella - tânăra mamă este mulțumită că fetele vor avea amintiri cu tatăl lor.

Potrivit BBC, Brett, care a fost diagnosticat cu o tumoare agresivă în 2015, a rămas optimist și nu și-a pierdut nicio clipă speranța în timpul tratamentului. Bărbatul a muncit în tot acest timp, renunțând la serviciu cu doar trei săptămâni înainte de a muri.

Vezi 4 imagini în Galerie

"Fetele l-au idolatrizat. El și cu Freya erau ca două picături de apă", a mărturisit Nicole. 

În urma unui apel online pentru ajutorarea familiei s-au strâns peste 11.000 de euro în doar cinci zile.