Tot mai multe cupluri au ales să-şi unească destinele în apropiere de Ziua Îndrăgostiţilor! O tânără din Statele Unite a luat, însă, o decizie de-a dreptul bizară: s-a căsătorit cu o păpuşă zombie. Desigur, nunta a fost la fel de ciudată. Dar nu mai mult decât faptul că americanca doreşte să aibă copii cu soţul ei.

Imaginile de la nunta americancei par rupte parcă din serialul Walking Dead. Opt păpuşi zombie şi patru membri ai familiei au fost alături de tânăra de 20 de ani în ziua cea mare. Ceremonia a fost ţinută în statul Rhode Island din Statele Unite şi a costat doar 500 de dolari.

Articolul continua dupa recomandari

"Nunta a fost frumoasă şi perfectă, exact cum mi-au imaginat că o să fie" - Felicity Kadlec Rossi

Felicity Kadlec Rossi, pe numele său, şi-a întâlnit jumătatea când avea doar 13 ani pe un site cu păpuşi bizare. În cele din urmă, tatăl său i-a cumpărat-o. Însă, americanca a început să se îndrăgostească de păpuşa zombie abia trei ani mai târziu. Tânăra a mărturisit că majoritatea cunoştinţelor s-au opus relaţiei, încă de la început.

"În ciuda faptului că am avut o relaţie de patru ani cu Kelly, căsătoria m-a făcut să mă simt mult mai apropiată de ea, atât emoţional, cât şi intim" - Felicity Kadlec Rossi

Americanca spune că se simte împlinită după ce s-a căsătorit cu păpuşa a cărei vârsta ar fi de 37 de ani. După ce şi-au unit destinele, tânăra doreşte să aibă şi copii.