Are milioane de fani pe youtube şi călătoreşte pe ocean sau pe mare prin toate colţurile lumii. Prin vene îi curge sânge românesc, dar nu a fost niciodată în România. Elena Cărăușu este una dintre cele mai de succes vloggeriţe din lume. E atât de populară, încât, doar din postările de pe internet a reuşit să devină proprietara unui yacht de aproape un milion de dolari.

Elena Cărăuşu are 25 de ani şi este pe jumătate româncă.

Articolul continua dupa recomandari

”Mă numesc Elena Cărăuşu. Nu vorbesc româneşte, ştiu doar câteva cuvinte. Tatăl meu a crescut în România şi mama e austriacă”, se prezintă Elena.

Tatăl ei s-a născut şi a crescut în Timişoara, dar a ales să se mute în Australia. Acolo s-a născut ea.

”Tatăl meu îmi spunea poveşti extraordinare despre România, mi-a spus că e un loc foarte spiritual şi îmi făcea o supă. oare cum se numea? Rădăuţi? Ciorbă de Rădăuţi. E cu pui, legume şi smântână, e cea mai bună ciorbă şi mi-ar plăcea mult să mă întorc acolo, să mai mănânc”, spune Elena.

Elena a fost aproape în toată lumea, mai puţin în țara de unde își are originlle.

”Sunt foarte legată de România chiar dacă nu am fost niciodată acolo. Mi-ar plăcea mult să vin în vizită. Cred că moartea tatălui meu m-a făcut să îmi fac numele de familie public şi a devenit mult mai important pentru mine cine sunt şi de unde vin”, dezvăluie tânăra.

Împreună cu iubitul ei, călătoreşte de patru ani cu barca pe mări şi oceane. Îi place să filmeze şi să împărtăşească bucuria călătoriilor ei, dar nu se gândea că va ajunge la jumătate de milion de abonaţi.

”Cred că am vizitat mai bine de 50 de ţări până acum. Cu prima barcă am plecat din Europa, am traversat Atlanticul, prin Marea Caraibelor, am traversta Pacificul spre Noua Zeelandă. Filmuleţele au avut foarte mare succes pe Youtube şi atunci am fost nevoită să filmez şi mai mult, până a devenit un job full-time. E o nebunie”, spune Elena.

Deocamdată, aventurile sale iau o pauză. Elena şi iubitul ei aşteaptă un copil pe care promit să-l aducă în vizită şi în România.

”Acum sunt în Australia şi trăiesc într-o casă normală pentru că sunt însărcinată în şapte luni şi sunt foarte entuziasmată să împart viaţa asta cu micuţul”, declară tânăra.

Doar din videoclipurile de pe internet, Elena a ajuns acum să deţină un yacht nou nouţ, ce valorează aproape un milion de dolari.