O tânără în vârstă de 17 ani a murit într-un grav accident rutier pe care l-a provocat din cauza faptului că îi scria un mesaj iubitului ei, în timp ce conducea.

O anchetă complicată în cazul unui tragic accident produs în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Diss (Norfolk, Anglia), a scos la iveală adevărata cauză pentru care o tânără în vârstă de 17 ani a pierdut controlul direcţiei, pe drum drept, şi s-a izbit de un copac.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra se îndrepta către casă, de la locul de muncă, atunci când s-a întâmplat nenorocirea.

Tânără moartă în timp ce scria un mesaj către iubit, la volanul maşiniiVezi 2 imagini în Galerie

Anchetatorii au aflat acum motivul real pentru care fata, care se afla singură în maşină atunci când s-a produs accidentul, a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea, un Fiat 500.

Poliţiştii şi procurorii au descoperit că, înainte cu numai două minute de accident, tânăra aflată la volan îi scria iubitului ei un mesaj pe telefonul mobil, notează thesun.co.uk.

Poliţiştii atrag atenţia că folosirea telefonului mobil în timpul condusului este extrem de periculoasă şi atrage, pe lângă o amendă, consecinţe chiar mai grave, cum ar fi producerea unui accident.