O mamă în vârstă de doar 22 de ani a pierit în mod complet neașteptat și devastator pentru prietenii săi, la doar o săptămână după ce a mers la medic pentru un control.

Sarah Armstrong a descoperit niște vânătăi ciudate și a început să aibă simptomele unei răceli, motiv pentru care a decis să facă o vizită la medic.

Articolul continua dupa recomandari

Șapte zile mai târziu a făcut un atac cerebral și a murit din cauza unei forme grave de leucemie despre care tocmai aflase, lăsând în urmă o fetiță de doar doi ani, iar familia, prietenii complet devastați.

Cu o noapte în urmă dormise cu prietena ei cea mai bună. Au râs, s-au distrat, au povestot vrute şi nevrute. Niciuna dintre ele nu s-ar fi gândit că va fi pentru ultima dată când vor fi împreună. 

După ce au început să îi apară răni și vânătăi inexplicabile pe corp, Sarah și-a făcut o programare la doctor pentru a afla cauza și a urma un tratament. A luat în considerare semnele, dar și-a spus inițial că ar fi putut lua o infecție de la un alt spital unde ea lucra.

“Nimănui nu îi vine să creadă, suntem devastați, șocați. Sarah începuse să aibă acele vânătăi și îmi tot spunea că nu înțelege care e treaba cu ele. I-am spus să își facă o programare la doctor pentru a fi sigură că nu e nimic grav. Cei de acolo i-au spus ca trebuie să îi facă niște analize de sânge. În aceeași zi au sunat-o de la spital să se întoarcă de urgență pentru a face niște teste mai amănunțite” a declarat prietena ei din copilărie, Danielle Johnson.

Atunci a primit vestea cumplită, fiind diagnosticată cu leucemie mieloidă. 

“Nici măcar nu și-a dat seama cât de gravă era situația. Era plină de viaţă. Nu-mi vinse să cred, stăteam acolo râzând cu o seară înainte să moară. Mereu făcea tot ce era necesar pentru a-i ajuta pe cei dragi. Râdea şi ne făcea şi pe noi să râdem. Era o mămică uimitoare, îi punea pe toţi pe primul loc. A început imediat chimioterapia după ce a aflat vestea, era foarte pozitivă. ” a mai spus prietena ei.

Sarah le-a spus celor dragi că își dorește ca povestea ei să fie auzită, astfel încât oamenii să meargă la timp la medic și să aibă șansa să lupte pentru viața lor.

Potrivit Mirror, tânăra a fost diagnosticată pe data de 29 ianuarie 2020 cu boala devastatoare, iar pe data de 1 februarie 2020 a închis ochii pentru totdeauna.