Chloe Carr a rămas fără o mare bucată din păr, după ce ondulatorul pe care îl folosea s-a blocat şi nu şi-a mai putut elibera părul. Studenta de 19 ani a depus o plângere pentru compania care a lăsată jumătate cheală.

Tânăra a primit placa pentru ondularea părului de la bunica ei, cadou de Crăciun. Ea a povestit cum a rămas umilită şi cu dureri groaznice, după ce dispozitivul s-a blocat şi-a lăsat părul prins înăuntru.

Articolul continua dupa recomandari

„Ţipam. A fost foarte dureros”

Chloe, care studiază managementul afacerilor de modă la Manchester Metropolitan University, se pregătea pentru o a merge la o petrecere, când s-a gândit să îşi facă buclele.

„Am fost atât de jenată, nu am vrut să arăt nimănui. Am stat pur şi simplu în casă şi am plâns mult”

“Am urmărit toate instrucţiunile. Acolo spunea să nu folosesc mai mult de 3 cm din păr şi chiar şi aşa, părul se tot bloca. La un momentdat a apărut pe ecran „ER2” şi am folosit porţiuni chiar mai mici”

Apoi s-a întâmplat nenorocirea.

„M-am temut că mi-a ars şi scalpul pentru că era foarte fierbinte. Am scăzut temperatura dar auzeam cum aparatul continuă să îmi tragă firele din cap. Nu am vrut să îl dezactivez pentru că nu puteam apăsa butonul de eroare.”

De fiecare dată când încerca să îşi elibereze părul, ondulatorul trăgea tot mai mult păr înăuntrul, până aproape de scalp.

Evident că tânăra şi-a anulat plecarea în oraş, a luat analgezice şi a încercat să se culce. A doua zi a contactat compania pentru a face o reclamaţie asupra produsului. Ea a scris de asemenea şi pe Facebook despre calvarul prin care a trecut, spuând că îşi doreşte ca nimeni să nu mai treacă prin această experienţă, conform Daily Mail

„Vreau doar să fie un avertisment pentru ceilalţi. Cu durerea şi trauma pe care mi-o provoacă, pur şi simplu nu vreau să mai păţească nimeni aşa ceva.”

Sarah Harding, manager de marketing la compania de referinţă a declarat: „Satisfacţia şi experienţa clienţilor sunt de cea mai amre importanţă pentru noi. De aceea suntem dezamăgiţi de experienţa domnişoarei Carr. Am fost înştiinţaţi şi revizuim întregul eveniment cu prioritate”.