O femeie a plătit peste 50.000 de lire sterline pentru operaţii ca să îşi mărească sânii şi să îşi modifice faţa în aşa fel încât să arate ca un filtru real de Snapchat. În prezent, visul ei este să îşi schimbe complet trăsăturile feţei care amintesc de adolescenţă.

Tessa Texas, în vârstă de 29 de ani a crescut simţindu-se mereu nesigură de felul în care arată şi şi-a petrecut timpul încă din copilărie gândindu-se la cum şi-ar dori să îşi modifice trupul pentru a fi mai atrăgătoare.

Articolul continua dupa recomandari

„La origini sunt o tânără dintr-un mic orăşel, crescută într-o familie care s-a zbătut financiar. Tata avea probleme cu alcoolul, iar mama a muncit foarte mult pentru a ne întreţine. Îmi aduc aminte că de-a lungul copilăriei îmi era frică de viaţă.”

În octombrie 2013, Tessa, din Helsingborg, Suedia, a avut parte de prima operaţie pentru mărirea sânilor, urmând apoi operaţii de lifting, liposucţie, botox, reconstrucţie facială şi chiar pentru ridicarea feselor.

„Ce am învăţat acasă a fost să nu mă privesc niciodată pozitiv, să nu mă iubesc şi să nu am încredere în mine. Ştiam încă de atunci că îmi doream să-mi schimb înfăţişarea, dar încă ascultam părerile celorlalţi mai mult decât ar fi trebuit să o ascult pe a mea. Mă simţeam inconfortabil îm propria mea piele, îmi era ruşine, mă simţeam urâtă.”

Tânăra a declarat că toate aceste modificări i-au schimbat viaţa şi au făcut-o să aibă mai multă încredere în ea, indiferent de atenţia negativă pe care a primit-o din partea celor din jur, mulţi bărbaţi spunându-i că ar trebui să se oprească. A ales să ignore gurile rele şi să îşi îndeplinească visul.

Vezi 2 imagini în Galerie

În iulie 2019 a primit un mesaj pe o aplicaţie de dating de la un bărbat care se afla atunci sub influenţa alcoolului şi a întrebat-o dacă vrea să iasă în oraş cu el. Două luni mai târziu, Patrick Abboutt, acum în vârstă de 49 de ani, a cerut-o în căsătorie şi declară că acum, căsătoriţi, sunt mai fericiţi ca niciodată.

În ciuda temerilor legate de operaţiile la care apelează Tessa, mai ales legate de faptul că îşi doreşte să arate ca un filtru de Snapchat, Patrick i-a fost alături şi a susţinut-o cu fiecare decizie luată.

„Viaţa e prea scurtă pentru a fi trişti în legătură cu felul în care arătăm. Dacă voi avea vreodată o fată care îşi va dori o schimbare pentru a se simţi mai încrezătoare, voi plăti eu pentru operaţie. În prezent lucrez ca model de artă nud şi ca performer pe scenă şi îmi doresc să fac şi alte operaţii. Filtrul de Snapchat mă ajută foarte mult şi îl folosesc ca ghid atunci când mă gândesc ce alte schimbări să mai fac.”

Potrivit Mirror, Tessa intenționează să aibă mai multe intervenții chirurgicale în viitorul apropiat.