Un tânăr a fost bătut fără milă de 10 imigranţi, într-un parc din Anglia, chiar de faţă cu un paznic care nu a intervenit, de frică să nu fie şi el linşat.

Totul s-ar fi întâmplat, în urmă cu câteva zile, într-un parc din oraşul Bradford din Anglia, acolo unde un tânăr care se plimba cu bicicleta s-a luat la ceartă cu un grup format din aproximativ 10-15 tineri imigranţi.

Articolul continua dupa recomandari

Un martor a filmat cu telefonul mobil urmarea conflictului dintre tânăr şi grupul de imigranţi.

Pe imaginile postate pe Facebook de un politician belgian şi vizualizate de peste 11 milioane de oameni în numai câteva zile se poate observa cum adolescentul cu bicicleta este lovit fără milă cu picioarele în cap.

Apoi, tânărul a fost târât într-o fântână din parc şi lovit de numeroase ori cu picioarele în cap, de doi dintre imigranţi.

Imaginile au stârnit un val uriaş de revoltă pe reţelele de socializare, având în vedere că nimeni dintre oamenii aflaţi în parc, inclusiv paznicul, nu a intervenit pentru a-l salva pe tânăr.

Potrivit unor surse, poliţiştii din Bradford au primit imaginile şi au deschis o anchetă în acest caz, în timp ce tânărul bătut a ajuns la spital, în stare gravă.